TAR OVER: Vincent Blom gleder seg til å overta for Elin Andersson når han fra 1. mars er ny butikksjef ved Coop Mega Kolbotn.
TAR OVER: Vincent Blom gleder seg til å overta for Elin Andersson når han fra 1. mars er ny butikksjef ved Coop Mega Kolbotn.

Vincent blir Mega-sjef

Fra 1. mars får Coop Mega på Kolbotn ny butikksjef.

Publisert

De siste 2 1/2 årene har Elin Andersson vært butikksjef for Coop Mega. Nå går hun over i ny stilling som driftsleder for Extra-kjeden, med base i kontorene til Coop Øst på Kolbotn Torg.

– Vi som er driftsledere er mye på farten. Jeg skal dekke et stort område, med både Vestby, Ås og Extra-butikkene her lokalt. I tillegg har jeg tre butikker i Hønefoss-regionen, samt Gol og Fagernes, forteller Andersson.

Med henne i ny stilling ble jobben som butikksjef ved vår lokale Coop Mega ledig. Som Elin Andersson kommer også Vincent Blom opprinnelig fra Sverige, men han er bosatt på Sofiemyr.

– Jeg jobbet sammen med Elin på Coop Mega Bislett. Senere har jeg vært på flere andre butikker, og nå i det siste i Maxbo-kjeden. Nå blir det godt med retur til Coop-kjeden. Kort reisevei er også deilig. Det tok meg cirka fire minutter å kjøre hit i dag, sier Vincent Blom og smiler.

Hektisk og variert

Den ferske butikksjefen sier han går til drømmebutikken når han overtar jobben til Elin.

– Først og fremst er butikken så flott, med fantastiske medarbeidere. I tillegg stortrives både jeg og familien her. Helt suverent, sier Blom.

Han ser frem til en jobbhverdag som er svært variert, men veldig hektisk.

– Det er også det positive med denne jobben. Det finnes ingen kjedelige dager, og du er i kontakt med mennesker hele tiden.

– Store volum

Det er ingen liten butikk Vincent Blom overtar. Coop Mega Kolbotn har et budsjett på 147 millioner. Dette er butikken som også selger cirka fire tonn ribbe de siste ukene før jul. Inkludert hel- og deltid er det 54 medarbeidere som har arbeidsplassen i butikken på Kolbotn Torg.

– Det er store volum, men det er også det som er gøy med å jobbe her. Dette er en av de største Coop Mega-butikkene i landet, sier Elin Andersson.

– Og det er luksus å ha så mange kompetente medarbeidere. Nå gleder jeg meg til å overta en veldig veldreven butikk. Alt er på stell. Nå gleder jeg meg til å ta det videre, sier Vincent Blom.

Powered by Labrador CMS