GLADE JENTER: Her ser du Kolbotn fotografert etter at seieren mot Vålerenga var et faktum. Nå ligger Kolbotn allerede på tredjeplass på tabellen i årets toppserie.

Kolbotn knuste Vålerenga

Stor jubel etter at hjemmelaget ble slått på Intility Arena i Oslo i helgen.

Publisert

Vålerenga-Kolbotn 2-3 (0-2): Denne sesongen har startet fantastisk for Kolbotn, for å si det mildt, og dette lover godt for årets Toppserie.

I første seriekamp mot Sandviken i Bergen ble det 0-1-seier til Kolbotn, og i helgen klinte damene til igjen!

Hjemmelaget startet best

Vålerenga tok kommandoen fra start, men heldigvis kom Kolbotn tilbake, og det med superkraft!

Ikke ufortjent sendte Julie Hoff Klæboe Kolbotn i ledelsen etter 29 minutter – etter strålende forarbeid av spisskollega Karina Sævik.

Og Sævik fulgte opp med KIL-stil. Bare fire minutter etter den første scoringen fosset hun igjen gjennom forsvaret til Vålerenga, og alene med tidligere Kolbotn-keeper Tinja Riika Korpela gjorde Sævik ingen feil. Med 0-2 gikk Kolbotn til pause med smil om munnen, melder kolbotnkvinnefotball.no

Smilet ble ikke mindre bredt da Sævik etter 58 minutter økte ledelsen til 0-3. Igjen var hun rett og slett sterkere og raskere enn forsvarerne.

NB! Saken fortsetter under bildet!

Spennende helt til slutten

Med 0-3 til Kolbotn burde kampen vært avgjort, men det ble spenning på slutten. Etter 61 minutter reduserte Vålerenga på corner ved Victoria Ludvigsen, og fire minutter før full tid kom 2-3 ved Anne Lise Olsen.

Det ble dermed noen nervepirrende minutter på slutten, men anført av kaptein Ina Gausdal klarte det unge Kolbotn-laget å dra seieren i land.

Fornøyd

Trener Knut Slatleim var fornøyd med tre poeng – og deler av kampen.

– Det første kvarteret var ikke bra, men det er imponerende at det unge laget vårt klarer å kjempe seg inn i kampen. Vi skapte etter hvert mange sjanser, og det er godt gjort å score tre mål på en vrien bortebane. Det siste kvarteret ble vi kanskje litt slitne, men det holdt til seier. Jentene la ned en vanvittig innsats i dag og jeg er utrolig glad for at vi ble belønnet med tre poeng, uttaler Slatleim til kolbotnkvinnforball.no

Nå er det klart for hjemmekamp neste helg, etter at Sofiemyr stadion endelig er spilleklar. Lyn kommer på besøk førstkommende lørdag klokken 15.00. Det blir spennende å se det nyopprykkede laget i aksjon, og ikke minst å se damene våre i aksjon på hjemmebane for første gang denne sesongen.

SKÅRINGSGLEDE: Stemningen var stor etter nok et Kolbotn-mål.
MATCHVINNERE: Julie Hoff Klæboe og Karian Sævik var blant Kolbotns største profiler i kampen.
I AKSJON: Karina Sævik storspilte i helgens match!