GLEDER SEG TIL KAMPER: Det blir først i andre serierunde at Kolbotn har hjemmekamp, men trener Knut Slatleim gleder seg!

Kolbotn serieåpner borte

Serieoppsettet for toppserien 2018 er klar, og det blir bortekamp for Kolbotn i første runde.

Publisert

Kolbotns toppserielag er i gang med oppladningen til 2018-sesongen, og nå er også kampoppsettet klart. 

Det blir bortekamp for Kolbotn i første runde, som spilles den 24. mars 2018. Da skal damene våre reise til Bergen by for å møte Sandviken.

Sandvigen endte opp på niendeplass i år, rett over Kolbotn, som endte på tiendeplass. Sandviken innkasserte 18 poeng i årets toppserie, som er tre mer enn Kolbotn.

Jevne lag

Det er to jevne lag, sånn totalt sett, hvis vi skal se på statistikken bakover som møter hverandre i neste års første seriekamp.

De siste 14 kampene de to lagene har møttes, har Kolbotn tatt ni seire, mens Sandviken har vunnet fire. Kolbotn har skåret 30 mål mot bergenserne, mens de til gjengjeld har skåret 13 mål.

Les også: Knuy Slatleim har ståltro på Kolbotn i toppserien i 2018

Kolbotn har fått 4 gule kort i kamp mot Sandviken, mens bergenserne har fått seks. Det er ikke delt ut røde kort i noen av disse oppgjørene.

Har troen

 

Resultatene fra de siste fem oppgjørene er: Kolbotn-Sandviken 1-1, Sandviken-Kolbotn 1-2, Kolbotn Sandviken 0-1, Sandviken-Kolbotn 1-0 og Sandviken-Kolbotn 3-0. Før dette igjen hadde Kolbotn en kanon 4-0-seier. 

Første hjemmekamp blir den 31. mars på Sofiemyr stadion, da kommer Røa på besøk.

Les også: Slatleim har troen!

Det er stor optimisme i laget foran den kommende sesongen, skal vi tro hovedtrener Knut Slatleim.

Jobben med å «fintune» det unge mannskapet starter offisielt i starten av januar, men Slatleim har allerede klare tanker om hva som må på plass.

Les også: Jenny Norem forlenger med Kolbotn

– Vi jobber med en tydelig strategi sammen med Atlet Fysio som er veldig gode på det fysiske. Spillerne følger individuelle program for å sørge for at hver enkelt trener riktig. Den jobben startet vi allerede i høst og har vært et av mine sterkeste fokus, sier Slatleim.

Samtidig er han åpen om at laget fortsatt er ungt og urutinert.

– Vi er fortsatt et veldig ungt lag og vi vil nok fortsatt variere en del i prestasjonene. Men spillerstallen vår er et år eldre enn på samme tid i fjor, og den måten vi fikk matchet en del av jentene våre i høst gjør at vi er bedre rustet nå, sier Slatleim.

Og bedre rustet skal de bli. I tillegg til Slatleim er det en spennende mix av kompetanse som skal gjøre Kolbotn enda bedre i 2018.

Du kan lese et lengre intervju med Slatleim ved å trykke her!

Powered by Labrador CMS