NYE PRØVELSER: Spiller Ina Gausdal, trener Knut Slatleim og resten av Kolbotn-damene får testet ut formen nok en gang i ettermiddagens treningskamp på Nadderud.
NYE PRØVELSER: Spiller Ina Gausdal, trener Knut Slatleim og resten av Kolbotn-damene får testet ut formen nok en gang i ettermiddagens treningskamp på Nadderud.

Klart for ny treningskamp for Kolbotn-damene

Fortsetter oppladningen til årets toppserie. I ettermiddag venter treningsmatch mot Stabæk!

Publisert

Fredag møter Kolbotn Stabæk til treningskamp på Nadderud, og det er ingen tvil om at optimismen er stor .

Kolbotn har hatt to treningskamper så langt i år, og begge har endt med seier. I ettermiddag, nærmere bestmt klokken 17.30, er det klart for ny treningsmatch på Nadderud. Mostander er selvfølgelig Stabæk. 

Gleder seg

En av dem som gleder seg til kampen, er Tonje Pedersen. Tonje Pedersen kom til Kolbotn i 2015 og har derfor spilt mot Stabæk flere ganger. Finmarkingen tror det blir en nyttig treningskamp mot Stabæk.

– Vi har fått trent godt i vinter, og de to treningskampene så langt har vært en positiv opplevelse. Stabæk er en god motstander, og jeg gleder meg til å se hvordan vi ligger an i forhold til dem. Resultatene i treningskampene er kanskje ikke det viktigste, men jeg håper vi kan prestere godt mot Stabæk, sier hun til kolbotnkvinnefotball.no

Les også: Slatleim får ny tillitt. Fortsetter som trener for toppserielaget

Stabæk har mistet en del spillere siden i fjor, men bronsevinnerne fra i fjor blir en god målestokk for et Kolbotn-lag som har som mål å gjøre det bedre enn i fjor.

Kampen mot Stabæk spilles fredag 9. februar klokken 17.30 på Nadderud. Vi ønsker damene våre lykke til i treningsmatchen!

Åpner borte

For deg som lurer på årets serieåpning, så er den også klar! Det blir bortekamp for Kolbotn i første runde, som spilles den 24. mars 2018. Da skal damene våre reise til Bergen by for å møte Sandviken.

Sandvigen endte opp på niendeplass i år, rett over Kolbotn, som endte på tiendeplass. Sandviken innkasserte 18 poeng i årets toppserie, som er tre mer enn Kolbotn.

Vi gleder oss til dette!

Powered by Labrador CMS