DEBATTSEKSJON: OAvis.no har selvsagt en egen debattseksjon. Vi ønsker oss enda mer innhold.

Vi vil høre din stemme!

Hva mener du om busstilbudet over Tårnåsen, russetiden i Oppegård eller økte kommunale avgifter? Vi vi høre din mening.

Publisert Sist oppdatert

Hver uke lager Oppegård Avis opp mot 50 lokale saker på OAvis.no. Noen av de er av svært viktig karakter som du BØR få med deg, mens andre er kjekt å vite, eller koselig å få med seg.

Kommentarfeltet på Facebook kan være vel og bra det til korte ytringer, men vi ønsker oss enda flere «mannen og kvinnen i gata»-stemmer også på OAvis.no.

Ordet er fritt

For hva mener du om russetiden og rulling, treningsavgiften du skal betale i 2024, om øningen i kommunale avgifter, om utbyggingspolitikken til kommunen, veistandarden i Oppegård, det siste politiske vedtaket når det gjelder hogst av skog, eller om busstilbudet over Tårnåsen?

Vi er helt sikker på at du mener noe, og at du ikke er alene om å mene det! Vi skulle veldig gjerne publisert enda mer debattstoff på OAvis, og har du noe på hjertet, så send det til oss på debatt@oavis.no.

Etter omleggingen til ren nettutgave har vi ingen begrensninger på antall tegn, så fyr løs, enten du vil skrive kort eller langt.

Under har vi samlet noen utvalgte eksempler på noen som har deltatt i den lokale debatten den siste tiden. Bli med du også!

Powered by Labrador CMS