GLEDER SEG: Erika Damperud-Wright, ordfører Thomas Sjøvold og administrerende direktør Gjøran Sæther i Fursethgruppen gleder

Endelig åpner «Den Hvite Elefant»!

Den 11. mai braker det løs på Ingierstrand når «Den Hvite Elefant» åpner dørene igjen.

Med våren kommer også åpningen av restauranten på Ingierstrand. Det er fire år siden restauranten ble pusset opp, og «Den Hvite Elefant» kneiser stolt langs Oslofjorden på Svartskog.

– Vi er veldig stolte av dette stedet, og vi, som gjestene, har mange og sterke følelser for plassen. Mange har minner her så lenge de kan huske tilbake, og vi merket at dette stedet betyr mye for folk, sier administrerende direktør Gjøran Sæther i Fursetgruppen, som eier stedet.

PS! Saken fortsetter under bildet!

– En perle

FUNKISPERLE: «Den Hvite Elefant» kneiser stolt på Ingierstrand.

Det er bare få dager til stedet skal åpnes for sesongen med en kjempefest, som alltid. Direktøren og Erika Damperud Wright har fått besøk av ordfører Thomas Sjøvold.

– Dette stedet har jeg gode minner fra tilbake så lenge jeg kan huske, og dette er jo Oppegårds storstrand. Restauranten er veldig hyggelig. Bare se på den utsikten, sier ordføreren, og ser ut over Oslofjorden.

Les også: Oppegårds Aker Brygge

Dagen vi er på besøk skinner ikke solen på sitt beste, men snart er det klart for varmere temperaturer, og da strømmer gjestene til.

– Vi hadde et godt år i fjor, og er optimiske med tanke på i år også, sier Sæther.

PS! Saken fortsetter under bildet!

FUNKISPERLE: «Den Hvite Elefant» kneiser stolt på Ingierstrand.

Åpningsfest

Den 11. mai braker det altså løs, og tradisjon tro skal det være en stor åpningsfest.

Kvelden starter med båttur fra rådhusbryggen i Oslo og vel fremme serveres aperitiff og historien om den unike og ikoniske bygningen.

På menyen står en fisk- og skalldyrbuffet, og det blir også musikalsk underholdning av sopran Eli Kristin Hanssveen underveis på kvelden.

Les også: To generasjoner på samme utstilling

Alle gjester blir transportert tilbake til Oslo med buss mellom klokken 22.00 og 23.00. Lokale finner nok veie hjem selv, kan det tenkes.

GLEDER SEG: Erika Damperud-Wright, ordfører Thomas Sjøvold og administrerende direktør Gjøran Sæther i Fursethgruppen gleder.

– Det er fortsatt ledige plasser til åpningsfesten, så det er bare å bestille. Vi tror dette kommer til å bli en flott markering på starten av en ny sesong, og så håper vi også at lokalbefolkningen vil strømme til restauranten også utover sommeren, avslutter Sæther.

 

Powered by Labrador CMS