DER PEPPERN GROR: Hvor peppern gror, er India. Imorgen åpner suksess-konseptet på Kolbotn.

Åpner idag

Der Peppern Gror åpner i dag, onsdag. – Uansett hva som skjer, så åpner vi i morgen, bekrefter Samir Sharma ovenfor Østlandet Blad tirsdag ettermiddag. 

Publisert Sist oppdatert

Vinduer og dører i lokalet i Skolebakken K i Kolbotnveien har lenge vært dekket av store plakater som proklamerer at her åpner Der Peppern Gror. Det skriver Østlandets Blad bak betalingsmur.

– I går åpnet vi døra for å lufte. 20 stykker var innom for å spørre, så til slutt måtte vi lukke døra, sier Samir Sharma som er eier og daglig leder av Der Peppern Gror, til Østlandets Blad. 

Starter med take away

Fra utsalget i Kolbotn sentrum blir det i første omgang take away med åpningstider fra 15.00 til 21.00. Innenfor dørene er det noen få bord og stoler til dem som venter på maten, skriver ØB. 

Sharma forteller at lokalet ikke er ferdig, men at de har lagt like mye kjærlighet i Kolbotn som alle dere andre utsalg. Dette blir Der Peppern Gror sitt 3. utsalg, 

– Dette er ikke ferdigbygget. Vi har bygget denne med like stor lidenskap og kjærlighet som vi har bygget våre andre restauranter med. Det er derfor det har tatt den tiden det har gjort, forklarer Samir ovenfor ØB. 

Holder døra på gløtt for servering

Selv om Der Peppern Gror legger ressursene på take away i første omgang, har ikke Sharma lukket døren helt, for at det på et tidspunkt kan bli servering i lokalet også, men om de skal gjøre det skal de gjøre det sikkelig. 

– Det handler om at dersom vi skal servere noe her, må vi levere en hel spiseopplevelse, påpeker Samir til Østlandets Blad. 

SKOLEBAKKEN K: I underetasjen i det spiller nye boligprosjektet, finner vi Der Peppern Gror.
Powered by Labrador CMS