NY MUSIKK: Lisa M. har akkurat gitt ut ny musikk. Slik promoteres 12-åringen, som håper på flere livekonserter når koronaen tillater det.
NY MUSIKK: Lisa M. har akkurat gitt ut ny musikk. Slik promoteres 12-åringen, som håper på flere livekonserter når koronaen tillater det.

Ny suksess for Lisa M.

Denne gangen utgir det lokale talentet musikk fra noen av våre største stjerner.

Publisert

I begynnelsen av mars i fjor fortalte vi historien om Lisa Marie Romberg-Haugan, som med hjelp fra pappa Tommy Haugan lanserte låten «Tia går fort». Nå har låten hennes fått over 130.000 spillinger på Spotify.

Lisa M., som er artistnavnet til 12-åringen, har akkurat kommet med ny låt. Denne gangen ble det en coverversjon av DumDum Boys-låten «Stort og svart», for mange den ultimate nattalåten.

PS! Se den nye musikkvideoen nederst i saken.

Fikk tommel opp

Pappa Tommy, som er produsent og trommis, var klar på at dersom de skulle gi ut denne låten, måtte de få godkjennelse av låtskriver Kjartan Kristiansen.

FAR OG DATTER: Lisa og pappa Tommy deler den store gleden musikken gir. Dette bildet er fra i fjor da de lanserte låten «Tia går fort»
FAR OG DATTER: Lisa og pappa Tommy deler den store gleden musikken gir. Dette bildet er fra i fjor da de lanserte låten «Tia går fort»

– Vi ville vise låten respekt. Vi sendte låtutkast og fikk tommel opp, forteller Tommy til Oppegård Avis.

Far og datter bruker mange ledige stunder til musikk hjemme i pappas stue på Solbråtan. Tommy kjenner DumDum Boys-vokalisten Prepple Houmb godt, og det har også blitt flere møter mellom idolet og Lisa.

– Jeg har alltid likt låten «Splitter pine», og så spilte pappa masse DumDum-låter og jeg digget det. Jeg har vært heldig og møtt Prepple flere ganger. Han er jo Norges ener på rockevokal og på scenen, og han er veldig hyggelig. Jeg fikk også være med på en DumDum Boys-konsert, da satt jeg på skuldrene til pappa, forteller Lisa til Oppegård Avis.

Playlistet på NRK Super

12-åringen synes det er veldig stas at hun fikk gjøre «Stort og svart», og føre den videre med sin egen versjon.

– Jeg hørte masse på den låten i bilen sammen med pappa og ble veldig glad i den. Så testet vi den litt hjemme og det ble ganske fint.

Lisa har fått begge låtene sine playlistet på NRK Super. Hun og har også deltatt to ganger på UKM, men på grunn av Covid-19 har begge arrangementet blitt på den digitale måten.

MØTTE IDOLET: Lisa M. har flere ganger fått møte Prepple Houmb, vokalisten i DumDum Boys.
MØTTE IDOLET: Lisa M. har flere ganger fått møte Prepple Houmb, vokalisten i DumDum Boys.

Skal leke mer

Far og datter har mange planer for enda mer musikken fremover.

– Vi skal leke frem en låt eller tre til er tanken, da blir det vel egenkomponerte låter og eventuelt samarbeid med noen. Vi jobber ut ideer hjemme hos pappa, og litt hos Nicolai Hauan, som er bassist i Postgirobygget.

Nicolai har bidratt på begge utgivelsene og er en viktig samarbeidspartner. Mix av musikken til Lisa M. er gjort hos Andreas Eide Larsen i Australia. Han har jobbet med blant andre Robbie Williams.

– Vi er heldige som kjenner mange flinke folk. På «Stort og svart» fikk vi Kristian Kvalvaag fra Kolbotn til å legge gitarer. Han er kjent blant annet som fast gitarist i Hver gang vi møtes på TV 2, forteller Tommy Haugan.

Konserter etter korona

Nå håper både far og datter at koronatiden snart er over. Da er Lisa M. klar til å gjøre livekonserter igjen. Inntil videre tar 12-åringen suksessen med ro.

– Jeg merker jo ikke så mye til det, annet enn at jeg ser tallene. Så hører jeg jo fra ganske mange rundt at de liker låta og synes den fenger. Det er jo superstas og motiverende.

– Hva er din store drøm?

– Det må være å fortsette med musikken, lage masse nye låter og ikke minst få spille konserter og opptre rundt omkring. Jeg pleier å med meg to venninner fra klassen som dansere, så da blir vi på en måte en gjeng. Det er helt supert, sier Lisa M.

Her kan du se den nye musikkvideoen til Lisa M.:

Powered by Labrador CMS