HARD KONKURRANSE: Nordre Follo e-sportlag tapte knepent for Driv i «Rocket League»-turneringen i Kolben i helgen.

Sport og spill i Kolben

Driv tok innersvingen på Nordre Follo e-sportlag i helgens turnering under Techlan i Kolben, hvor rundt 100 ungdommer var i sving.

Publisert

Fredag og lørdag ble det arrangert Techlan i Kolben, med omtrent 100 deltakere. I tillegg ble det avholdt e-sportkonkurranse i spillet «Rocket League», et kombinert fotball- og bilspill.

HEIAGJENGEN: Fritidsklubbleder Christian Lund og ordfører Hanne Opdan har satt seg sammen med foreldre og søsken, som var kommet for å heie under helgens e-sportturnering.

– Det var Driv som vant en knepen seier over Nordre Follo, men de fikk hard konkurranse, forteller medarrangør og ungdomsklubbleder, Christian Lund.

Idrettsfølelse

Av de totalt 100 ungdommene var det omtrent 20 som deltok i e-sportkonkurransen, og mange hadde fått søsken, foreldre og venner til å stille som heiagjeng.

– Det var god stemning, med heiing, jubelrop og ordentlig idrettsfølelse, sier Lund.

Hele seansen varte i to timer, og ble en kjempesuksess, men neste gang endrer de formatet litt.

– Vi tenker at neste gang tar vi ikke en e-sport turnering samtidig som lan. Det fungerer som en egen greie, og Kolben egner seg fint. Det var veldig fint at foreldre kunne sitte i salen og se på, sier Lund.

Oppegård Idrettslag er i ferd med å opprette en egen e-sportgruppe som skal trene på spilling, men også på fysisk utholdenhet. Denne gruppen skal forhåpentligvis være oppe å gå etter årsmøtet til OI i mars.

MINI-TECH: Det var god stemning blant de minste gaming-entusiastene, som hadde sitt eget opplegg i Kolben.

 

Powered by Labrador CMS