STEMNINGSRAPPORT FRA NORWAY CUP 2022

VANT TO KAMPER: På bildet ser du Kolbotn G-15 etter sin andre seier i gruppespillet.

Klare for A-sluttspill etter en svært spesiell kamp

Kolbotn G-15 fikk en spesiell opplevelse i dagens kamp mot det italienske laget.

Publisert Sist oppdatert

Kolbotn G-15 spilte i dag mot Villasanta Cosov. Det er et italiensk lag som holder til litt nord for Milano.

Det ble etter hvert en svært spesiell kamp. Mot slutten av første omgang fikk Villasanta et strengt idømt rødt kort. På vei ut av banen fant den utviste spilleren ut at han skulle vise rompa si til dommeren uten at det fikk noen konsekvens for en allerede utvist spiller.

Kolbotn ledet 3-0 etter første omgang, der to mål kom på straffespark som var udiskutable. Annen omgang begynte med at en de italienske spillerne hadde med seg mobiltelefon ut på banen. Han skulle vise dommeren feildømming tidligere i kampen. Det endte med gult kort. Vedkommende hadde allerede kort fra før, dermed var det klart for utvisning nummer to.

En sint italiensk trener fortsatte etter hvilen med å fortelle hva han mente om enkelte dommeravgjørelser. Det endte med at også han fikk det røde kortet.

På stillingen 5-0 til Kolbotn ti minutter ut i annen omgang, fikk Kolbotn sitt tredje straffespark i kampen. Det ble imidlertid aldri tatt, da italienerne trakk laget sitt fra kampen.

Heldigvis var det knapt verbal eller fysisk konfrontasjon mellom spillerne på de to lagene. Kolbotn fikk ingen kort og fokuserte på å spille fotball. De lot dommer og motstanderlaget styre med sitt, og gjorde lurt i det.

Kolbotn G-15 har nå vunnet sine to første kamper, og er klare for A-sluttspill.

FEM MÅL: Fire mål av Trym Høidal og et av "Niko" Holm Jensen i dagens kamp før den ble avbrutt.
FLINK PÅ INNKAST: Innkastspesialist Halvor K. Schistad.
FORLATER BANEN: Et italiensk lag som viste dårlig oppførsel forlater banen etter å ha trukket seg fra kampen.