KLAR FOR SALG: Erik Eeg og Sport-X har drevet butikken fra lokalene i Kongeveien 49 de siste åtte årene. Nå flytter de. Torsdag var det full aktivitet for å klargjøre til flyttesalget, som starter fredag denne uken.

– På dette flyttesalget kan kundene få seg noen overraskelser

Den lokale sportsbutikken er på flyttefot.

Publisert

Sport-X, best kjent under navnet Follo Sport, flytter fra Kongeveien 49 til nye lokaler ved siden av Kolbotn Dyreklinikk i Håndverkshuset på Sofiemyr.

– Vi hadde planer om å flytte inn ved siden av der Kiwi skal etablere seg, men vi så at det villle bli krav om veldig store arealer. Da måtte vi tenkt en butikk på størrelse med XXL. Det blir for tøft å drifte ettersom vi blant annet måtte utvidet til fullsortiment og hatt helt andre åpningstider, forteller daglig leder Erik Eeg.

– Trykkingen er det som differensierer oss fra andre sportsbutikker. Trykking på tekstil er en ting, men vi har mange andre muligheter også, med lasergravering, storformater, etikker og så videre, forteller Eeg.

Hele landet

Sport-X leverer varer til idrettslag og foreninger over hele landet.

– Vi har for eksempel Vadsø Atletklubb, som driver med bryting. Vi har Molde Elitefotball. Det er det neppe mange som tenker seg. Vi har dem ikke på tekstiler, men på treningsutstyr og medisinsk utstyr.

Sport-X skal være på plass i de nye lokalene i Håndverkshuset fra 15. oktober. På grunn av flyttingen har Erik Eeg og staben hans gått gjennom lageret, og fredag og lørdag blir flyttesalg i lokalene butikken har vært de siste åtte årene.

Avsluttes lørdag

– Gjennom disse årene har det samlet seg opp ganske mye fullgode varer som vi ikke kan ta med oss videre. Det er mye som blir solgt rett og slett til grisepris, sier Eeg og smiler.

Fredag ettermiddag starter salget i Kongeveien 49, og det avsluttes lørdag.

– Det blir alle mulige slags tekstiler, fotball-, fritids- og løpesko. I tillegg vil det være varer som kundene våre ikke trodde vi drev med. Vil man skaffe seg billige håndklær har vi noen i meget god kvalitet. På dette flyttesalget kan kundene få seg noen overraskelser, sier Erik Eeg.

Powered by Labrador CMS