STØRST: Kjøpmann Erlend Herbjørnrød på Rema 1000 Sofiemyr, er strålende fornøyd med å være regionens største butikk.

Erlend driver regionens største Rema-butikk!

Rema 1000 på Sofiemyr har tatt innersvingen på nærmere 50 butikker fra Oslogrensen til Svinesund.

Publisert

Rema 1000 på Sofiemyr har hatt en kraftig økning i omsetning siden Erlend Herbjørnrød tok over som kjøpmann i 2010. Nå har de nådd målet han satte seg, og kan skilte med å være den største butikken i regionen.

– I fjor solgte vi for 148.5 millioner kroner, for første gang siden jeg tok over var vi regionens største butikk, sier Herbjørnrød stolt.

Regionen omfatter omtrent 50 butikker og strekker seg fra Oslogrensen til Svinesund. På landsbasis var det kun 24 Rema 1000 butikker som lå foran kjøpmannen på Sofiemyr i 2015.

Ps. Saken fortsetter under bildet!

 

GÅR SÅ DET SUSER: Kjøpmann Erlend Herbjørnrød danket ut nesten 50 andre butikker og var størst i regionen i 2015.

Traff målet lille nyttårsaften

– Det har vært en målsetting å bli størst i regionen siden jeg tok over i 2010. Det gikk på lille nyttårsaften, smiler Herbjørnrød. 

På årets nest siste dag, ble det altså klart at Herbjørnrød endelig hadde truffet med målsettingen, og med nye lanseringer i Rema kjeden i disse dager er Herbjørnrød sikker på at det kommende året også vil bli et godt år. 

– Vi satster på å være butikken for alle i kommunen, vi ønsker å være best og tilfredsstille alle, sier Herbjørnrød. 

PUSSET OPP: Økningen har vært stor siden oppussingen av butikken i 2014.

Ekstrem vekst

I 2014 pusset Herbjørnrød opp lokalene i Sofiemyr Senter, noe som har bidratt kraftig til den økte omsetningen hos kjøpmannen.  

– Vi har hatt en ekstremt god vekst. Vi har økt med 60 % siden 2010, det er mye på grunn av oppussingen avslutter Herbjørnrød.

Powered by Labrador CMS