KAFFESLABBERAS: Driftskoordinator Erica Andersson (f.v.), Hanne Wessel Egge, coffee shop manager og Sarah Irgens, medarbeider er klare for storinnrykk på nyåpnede Espresso House på Kolbotn Torg.

Nå er kaffen klar på Kolbotn Torg

I dag, torsdag 30. august, åpner Espresso House på Kolbotn Torg.  Fra klokken 08.00 kan du nyte kaffe med noe musikalsk attåt på den nyåpnede kaffebaren.

Publisert

Daglig leder, eller coffee shop manager som det heter i Espresso House kjeden, Hanne Wessel Egge (25), gleder seg til å ta imot kunder i flunkende nye lokaler. Her skal de servere «verdens beste» kaffe med et smil.

Les også: Sykkel og boller

–  Det viktigste vi gjør er å servere verdens beste kaffe til verdens beste gjest. Det er kaffe vi kan og det har vi lyst til å vise frem, sier Egge.

STORINNRYKK: Coffee shop manager Hanne Wessel Egge (25) er klar tll å ta i mot gjesten i Espresso House nye, lune lokaler på Kolbotn Torg.

Jazzfrokost 

Åpningen av kaffebaren skal akkompagneres av konsert med jazzbandet Klossmajor og det blir gratis frokost til alle som kommer innom, mellom 08.00 og 10.00 på åpningsdagen. 

– Vi håper på 200 besøkende på eventet vårt. I dag blir det gratis frokost og norsk jazz, sier Egge. 

Hun håper selvfølgelig at kundene fortsetter å komme, også etter åpningsdagen.

– Vi håper dette kan bli et møtested på senteret. Et samlingssted for nærmiljøet er det vi drømmer om. 

Les mer om den nystartede kaffebaren i ukens papiravis. 

Powered by Labrador CMS