DRIFTIG DAME: Katrine Graverhaug (29) driver sin egen klinikk Face & Body, og har holdt til i det grønne huset i sentrum. Nå er det revet, og i stedet står Kantor Terrasse hvor hun skal flytte inn - akkurat I mellomtiden er hun i en liten brakke litt lenger ned i Kolbotnveien.

Katrines beste tips til vårhuden

Katrine Gravermoen er en av kommunens fremste hud-eksperter, og gir oss sine beste tips!

Det er vår, solen kommer, og huden jubler! 

Uansett alder og kjønn, er det viktig å ta vare på huden vår - vi skal ha den hele livet.

I forbindelse med saken vi skrev om at Katrine Gravermoen fra Kolbotn snart flytter inn i splitter nye lokaler i Kantor Terrasse - uten å egentlig flytte seg så mye som en meter - fikk vi også noen gode tips til huden med på kjøpet!

Saken fortsetter under bildet. 

Her er vår egen hud-ekspers beste tips til god hudpleie nå som våren kommer: 

HUDEKSPERT: Katrine Graverhaug (29) er Dermalogica-ekspertterapeaut, hudterapeaut, negletekniker - for å nevne noe.
  1. Hvor lang tid har du til morgen-og kveldsstell? Få hjelp av en hudterapeut til å finne de rette produktene tilpasset den tiden du har til rådighet. 
  2. Rens huden morgen og kveld. Velg en effektiv rens som fjerner alt av sminke og forurensning på huden.
  3. Ønsker du en fin glød og produkter som gjør jobben sin? Husk å peel huden din jevnlig hver uke for å fjerne døde hudceller og få frem gløden i huden. Finn den rette peelingen som passer inn i din hverdagsrutine, det være seg en du kan bruke hver dag, ha på om natten eller en du har i dusjen.
DRIFTIG DAME: Katrine Graverhaug (29) driver sin egen klinikk Face & Body, og har holdt til i det grønne huset i sentrum. Nå er det revet, og i stedet står Kantor Terrasse hvor hun skal flytte inn - akkurat I mellomtiden er hun i midlertidige lokaler litt lenger ned i Kolbotnveien.

Les også: Finn frem treningstøyet og sjekk denne fete parknyheten

  1. Ta gjerne en maske etter å ha peelet huden. Bruk en maske som er tilpasset det behovet huden din har og man kan fint velge ulike masker til ulike områder i ansiktet. Ta på masken før du skal støvsuge, før du legger deg eller aller best; legg deg på sofaen og kos deg!
  2. Bruk en fuktighetskrem som er tilpasset huden din. Opplever du at kremen aldri trekker godt nok inn kan det være kremen er litt for mye for din hud.
  3. Bruk solbeskyttelse, også på de dagene når det er overskyet og ikke sol. Bruk gjerne en dagkrem med solbeskyttelse eller tilsett en solbeskyttelse i din daglige fuktighetskrem. 
  4. Huden vår endres flere ganger iløpet av året. Det kan være lurt å oppsøke en hudterapeut og få en hudanalyse for å kartlegge hudens behov, gjerne ved sesongskifte. 

Solbeskyttelse, solbeskyttelse, solbeskyttelse!

Gravermoen er en fagnerd, som hun sier selv, og har veggen full av diplomer. Denne dama vet hva hun driver med. Og er det én ting hun gjerne sier to ganger, er det:

– Jeg kan aldri si det mange nok ganger, men husk å bruke solbeskyttelse! Og fortvil ikke.. du blir brun selv med solbeskyttelse, sier hud-eksperten. 

Og med disse tipsene innabords, er det bare å ønske våren velkommen og si farvel til gusten vinterhud! 

Powered by Labrador CMS