MÅLTE FRA SKOGEN: Førerne som kom nordover langs Skiveien i 40-sonene på Greverud ble målt herfra søndag ettermiddag. Det skulle vise seg å bli en fartskontroll med mange overtredelser.

Slik gikk det da politiet skjulte fartsmåleren i skogen

Innbringende søndag til statskassen på Greverud

Publisert

Foreleggene kom tett som hagl da politiet gjennomførte fartskontroll på Greverud søndag ettermiddag. Bilførerne som kom sydfra i 40-sonen ble mål av en tjenestemann som hadde gjemt seg med fartsmåler i skogkanten.

Det ble til tider travelt for politikollegaen som hadde jobben med å vinke inn og utstede foreleggene.

VINKET INN: Tjenestemannen som vinket inn førerne fra 40-sonen skrev 15 forelegg søndag ettermiddag.

– UP har hatt laserkontroll på stedet i skiltet 40 sone. 15 førere har fått forenklet forelegg for hastighet, én ble anmeldt for hastighet og én fører fikk forenklet forelegg på grunn av feil bruk av lys. Høyeste hastighet var 64 km/t, meldte Øst politidistrikt på Twitter søndag kveld.

Kontroll på Solbråtan

Samtidig som det var kontroll på Greverud, satt UP-leder Rune Dahl og en kollega i busskuret ovenfor Solbråtan stasjon ved Skiveien. De målte førerne som kom nordfra i 50-sonen.

– UP hatt laserkontroll på stedet i 50-sone. Tre førere fått forenklet forelegg for hastighet og en ble anmeldt for promillekjøring. Høyeste hastighet var 65 km/t, skrev Øst politidistrikt på Twitter søndag kveld.

KONTROLL PÅ SOLBRÅTAN: UP-leder Rune Dahl hadde stilt seg opp med lasermåler i busskuret ved Solbråtan stasjon.
Powered by Labrador CMS