Fem på gata

SOLNEDGANG I KOLBOTN SENTRUM: Sjekk den flotte solnedgangen i Kolbotn sentrum! Bildet ble tatt i Edvard Griegs vei av den lokale kunstneren Kari Wang fra Kolbotn fredag 3. juli.

Hvordan har sommeren vært hittil?

Fem på gata er tilbake fra sommerferien. Sjekk hva leserne våre har gjort i sommer!

Publisert

Oppegård Avis har snakket med fem forbipasserende i dag. Spørsmålet var følgende: Hvordan har sommeren vært hittil?

 

1. Aurora Werenskjold (8), Kolbotn:

FORNØYD MED NORGESFERIEN: Aurora Werenskjold (8) fra Kolbotn.

– Vi var på hytta og padlet kajakk i Bergen, men det mest spennende for meg var turen til Galdhøpiggen med familien og venner. Jeg har aldri før vært så høyt oppe. Norgesferien fungerte greit for meg, men det hadde vært gøyere å være i Frankrike istedenfor.

VIL GJERNE BADE I KOLBOTNVANNET: Alejandro Wold (27) fra Kolbotn.

 

FORNØYD MED SOMMEREN: Mikael D. Mack (43) fra Kolbotn.

2. Alejandro Wold (27), Kolbotn:

– Sommeren har vært kjedelig. Vi fikk en datter for tre måneder siden, så vi har vært veldig mye hjemme siden den gang. Vi var i Hvaler og gikk dagsturer i nærmiljøet, og på forsommeren badet jeg et par ganger i Kolbotnvannet da det ikke var så mye alger der. Jeg er lei meg for at vi ikke lenger kan utnytte Kolbotnvannet som badeplass og ressurs.

 

3. Mikael D. Mack (43), Kolbotn:

– Sommeren har vært kjempefin. Jeg er fornøyd. Jeg har vært mye hjemme, grillet mye, badet, gått turer og kost meg i solen. Jeg har også prøvd å jobbe litt.

 

 

STORKOSTE SEG HJEMME: Alexander Strand (28) fra Mastemyr.
MER HJEMME OG MINDRE MED VENNER: Sigve Bjørstad (46) fra Kolbotn.

 

 

 

4. Alexander Strand (28), Mastemyr:

– Sommeren har vært veldig bra. Jeg har hatt pappapermisjon hele sommeren og storkost meg med junior. Vi har gått turer med familien, men har også vært i hjemtraktene mine i Gjerdrum og på hytta i Fredrikstad. Jeg synes det er respektløst å reise til utlandet som følge av covid-19-utbruddet.

 

5. Sigve Bjørstad (46), Kolbotn:

– Jeg bor egentlig i Sveits, men har et hus på Kolbotn. Årets sommerferie har vært annerledes. Vi har vært mer hjemme og mindre med venner. På grunn av covid-19-utbruddet visste vi ikke om når vi kunne komme hit. Vi har vært i Cannes i Sør-Frankrike i sommer og snart skal vi til Ålesund.

 

 

 

Hvilket spørsmål bør vi velge neste uke? Send oss gjerne ditt forslag på e-post (tips@oavis.no).

 

Powered by Labrador CMS