SOMMER: Christian Lund er ukens skribent i «Slik har vi det nå». Han er klar for sommer. Er du?

– Kanskje den beste opplevelsen er der du minst venter det?

Det kribler i ferieskoene når Christian Lund skriver om nettopp ferie i «Slik har vi det nå»! 

Publisert

NB: Dette er et leserinnlegg og gir derfor uttrykk for skribententens meninger.

Så står vi foran denne herlig tiden. Barnehage og skolene har hatt sin siste avslutning, med kulturelle innslag og taler, noen har fått bevis på at en epoke er over og skal inn i en ny til høsten, langt der fremme. Som årringer i et tre. Alle med sine forventninger om tiden som ligger foran oss. For barn kan den virke lang og god, men for voksne går den altfor fort. Hva skal du gjøre i sommer?, hva er dine ferieplaner?

– Fritidsklubbene arrangerer ni turer denne ferien

Fritidsklubbene arrangerer ni turer denne ferien, og vi gleder oss til å reise til Badeparkene i Bø, Østfoldbadet og Skara, fisketur i Oslofjorden, sykle dresin på Numedalsbanen, klatre i trær og kjøre Zipline på Høyt og lavt, leke oss gjennom alle rom i Boda Borg i Sverige, ja til og med Liseberg, vi skal og ha det moro på paintballbanen i Vestby. 

Men jeg tror det viktigste er å oppleve noe sammen, treffe nye mennesker, være sammen med de en kjenner i andre settinger enn i hverdagen. Kanskje det beste med turen til Liseberg er praten i køen til en av de mange berg og dal banene? Kanskje den beste opplevelsen er der du minst venter det? Bussturen kan være høydepunktet? Kanskje det er slik med familien og? Køen på flyplassen, passkøen, i bilen, på toget, eller der dere er? Gjør det også til en opplevelse!

 Er det noe moro å se på? Folk er moro? Kjenn etter, husk du har ferie og de rundt deg har ferie.

Finn ditt lokale ferieminne

Kanskje den beste reisen i sommer er til noe her i vårt nærmiljø. En av våre flotte strender? Det er mengder av ting å gjøre her. Dra på oppdagelsesferd i vår kommune. 

Hva er ditt beste sommerferieminne?

Ikke bruk masse energi på noe du ikke kan gjøre noe med. Været er det det er. 

Ha en knall sommer hvor du enn er. Lag årringer for deg og dine. God sommer.

Powered by Labrador CMS