Bli med på flytur!

Han har en Boeing 737-800 - på gutterommet!

Geir Teigo er kanskje Oppegårds største flyentusiast! Bli med og prøvekjør Oppegårds råeste gutteleke!

Publisert

På utsiden ser det som hvilken som helst enebolig på Sofiemyr. Men bli med ned i sokkeletasjen, forbi kjellerstuen og bodene, og du finner et gutterom helt utenom det vanlige.

Les også: Klikk her for å lese en stor reportasje om flysimulatoren på Sofiemyr!

Geir Teigo (43) – til daglig driftssjef hos KLP Eiendom i Oslo – gjorde oppegårding av seg og familien for fem år siden.

Og fra Oppegård besøker han hele verden. Men en av favorittdestinasjonene er selvsagt Bergen lufthavn, Flesland. Dit flyr Geir titt og ofte. Han vil jo hjem til Fylllingsdalen, hvor han opprinnelig kommer fra

FRA SOFIEMYR TIL HELE VERDEN: Ready for take-off: Geir Teigo inne i sin egenlagde Boeing 737-800 cockpit på Sofiemyr i Oppegård.

Les også: Verden rundt fra gutterommet

Det Geir har bygget seg inne på et av soverommene, stappet fullt av PC-er og vifter, er nemlig en flysimulator.

Her snakker vi om noen som virkelig har tatt hobbyen på alvr. En fullskala Boeing 737-800 cockpit er nemlig bygd opp i all sin prakt. Det er endatil et par Business Class passasjerseter for de i familien eller blant vennene som vil være med ut og fly på liksom.

PS! Klikk play i videovinduet øverst i saken for å bli med på prøvetur fra Oslo Lufthavn Gardermoen til Bergen Lufthavn Flesland!

Powered by Labrador CMS