Flytende svømmebasseng

KOLBOTN SVØMMEHALL + BOLIGER + FLYTTENDE SVØMMEBASSENG: Her kan du se Kolbotn svømmehall omringet av mange nye boliger. Du kan også se et flytende svømmebasseng på Kolbotnvannet. Den kommunale tomten sør for svømmehallen skal også transformeres til boliger (dette feltet er dessverre ikke synlig på illustrasjonen).

Dette mener gruppelederne om flytende svømmebasseng-saken

Kommunen jobber med å velge leverandør for prosjektet "Flytende svømmebasseng på Kolbotnvannet" for å kunne sette i gang med det snarest mulig. Les hva lokalpolitikerne mener om saken.

Publisert

Les også: Kommunen lar anleggsvannet renne ut i Kolbotnvannet

På oavis.no har vi skrevet i dag at anlegget ved Arendal gjestehavn vil være et referanseprosjekt for flytende svømmebasseng på Kolbotnvannet, ifølge anbudsbeskrivelsen til Oppegård kommune. Anlegget på Kolbotn er planlagt å være åpent i sommerhalvåret fra 1. mai til 30. september, og kan være i drift sommeren 2020.

 

FLYTTENDE BASSENG I ARENDAL: Anlegget ved Arendal gjestehavn, videreutviklet det siste året, vil være et referanseprosjekt for flytende svømmebasseng på Kolbotnvannet, ifølge anbudsbeskrivelsen.

Prosjektets fase én skulle starte i februar, rett etter signert avtale, og være ferdig senest innen 1. mai i år.

– Fase én har ikke påbegynt ennå. Vi har ikke valgt leverandør ennå og ligger langt etter skjemaet på grunn av utskifting i organisasjonen, sier prosjektlederen i kommunen, Per Magne Betten.

Les også: Svømmehall og boliger som nabo

Politisk behandling i juni

Ved avslutningen av fase én skal det foreligge en endelig forprosjekt med en skisse for anlegget, samt kalkyle, samt et forslag til finansiering og et budsjett som skal legges fram som politisk sak i mai eller juni i år.

Ifølge fremdriftsplanen skal saken behandles først i formannskapet 5. juni før det endelige vedtaket fattes i kommunestyret 11. juni.

Les også: – Dere har ikke kontroll

Fase to ferdig 20. mai 2020

Fase to, som er avhengig av positivt vedtak og gjelder bygging og installering av bassenget, vil etter kommunens framdriftsplan starte allerede i august i år og skal være ferdig innen 20. mai neste år.

Oppegård Avis følger opp saken. Les mer i Oppegård Avis neste uke.

Les også: Slik kan flytende svømmebasseng på Kolbotnvannet se ut

 

Powered by Labrador CMS