KONKURS: Restaurantdriften ved ærverdige Villa Sandvigen har meldt oppbud.

Villa Sandvigen er konkurs

– Dette er første konkursen jeg har fått som er relatert til korona, sier bobestyreren.

Publisert

Det ligger i kortene at koronakrisen har spilt sterkt inn på at Villa Sandvigen meldte oppbud 2. april. Torsdag 12. mars ble Norge nærmest stengt ned på grunn av koronaviruset.

To dager senere publiserte Villa Sandvigen en melding på Facebook og egen hjemmeside hvor de skrev at de stengte dørene til restauranten inntil videre. 

Relatert til korona

Ifølge meldingen fra konkursregisteret ble konkursen meldt 2. april ved Follo Tingrett.  Advokat Pål Øivind Tjernshaugen i Ski er oppmeldt som bobestyrer.

– Dette er første konkursen jeg har fått som er relatert til korona. Villa Sandvigen lever av arrangementer og selskaper. Nå har driften vært lagt ned siden 14. mars. Jeg har ikke helt oversikt over gjelden, men jobber nå med å få kontroll over løpende forpliktelser, sier Tjernshaugen til Oppegård Avis. 

Svært lei seg

Første skiftesamling skal holdes 7. mai klokken 13. 

Oppegård Avis var fredag i kontakt med daglig leder Mia Moberg Nordhagen ved Villa Sandvigen. Hun er svært lei seg for konkursen, men ønsker foreløpig ikke å kommentere saken nærmere. 

Villa Sandvigen har en svært lang historie, som strekker seg over 160 år tilbake i tid. Opp gjennom årene har flere drevet serveringssted i lokalene. Mia Moberg Nordhagen har drevet restauranten i den gamle skysstasjonen de siste 10 årene. 

Powered by Labrador CMS