ENSEMBLET TRYLLEFLØYTENE: Det inviteres til musikalsk forestilling i Kolben, med smakebiter fra mange ulike musikksjangre. Mangeårig kunstnerisk leder Liv Ragnhild Torneberg nummer tre fra venstre. Ildsjel Kjersti Sørli Rimer har skrevet manus til forestillingen, nummer en fra venstre.

Himmelsk musikkferd i Kolben

Ensemblet Tryllefløytene sender publikum til himmels med smakebiter fra musikaler, filmmusikk og tradisjonelt korrepertoar.

Publisert Sist oppdatert

Forestillingen, som arrangeres på Kolben 6. juni, involverer både jordiske og utenomjordiske skapninger. 

– Vi kan love et variert program som passer for musikkinteresserte i alle aldre. Tryllefløytene har som alltid høye ambisjoner. Med erfarne sangere og utøvere, leverer vi en humørfylt forestilling med høy kunstnerisk kvalitet, sier kunstnerisk leder Liv Ragnhild Torneberg. 

GRØNT ROMVESEN: Helle Høisæther Bekkesletten stiller som undrende og syngende romvesen i Tryllefløytenes forestilling i Kolben.

Som vanlig byr Tryllefløytene på mer enn korsang. Forestillingen er en helhetlig scenisk opplevelse hvor interessante tanker oppstår når romvesener betrakter livet på jorden og himmelen.

Skinnende stjerner

Ildsjel Kjersti Sørlie Rimer har skrevet manus, med ønske om å la stjernene skinne. Manus inneholder underfundige betraktninger fra Romvesenet, som «ingen Rom-eo, lite rom-antikk, for tiden noe rom-stering, men med et rom-slig sinn».

LØFT: Øvelsene pågår for fullt i Kolben før Tryllefløytenes forestilling. Her øver sangerne på en energisk scenografi til nummeret "Aquarius" fra musikalen Hair.

Den anerkjente teater- og konsertpianisten Trond Lindheim er kapellmester og vil ledsage publikum gjennom alt fra «Sister Act» og «Hair» til Harry Potters filmmusikk og ikke minst Knut Nysteds «Brenn Sol».

Powered by Labrador CMS