KLART FOR NISSEGØY: Nok en gang inviterer Skiforeningen Sørmarka til nissefest i skogen. I fjor var rundt 600 med på moroa!

Klart for nissefest!

Ta på deg lue og kos deg i skogen søndag den 4. desember!

Publisert

Søndag den 4. desember fra klokken 15.00-17.00 blir det nissefest i skogen! Festen ble første gang arrangert i fjor, og det var rundt 600 store og små som deltok!

– Vi gjentar derfor suksessen fra i fjor, og arrangerer en ny nissefest. Det er Skiforeningen Sørmarka som står som arrangør, og kan love en stemningsfull førjulstur. Barna møter snille skogsnisser, og kan levere inn gaveønsker som de kan henge opp på juletreet, forteller leder Svein Skrattalsrud.

Gratis

Turen starter like ved p-splassen ved klubbhuset på Østre Greverud gård. Følg faklene og merkingen, så finner du frem til nissenes festplass. Det er rundt en kilometer å gå hver vei. Veien er ikke egnet for barnebogn.

Skiforeningens nisser sørger for bål, stemning og små overraskelser. Ta med drikke og noe å grille, varme klær og sitteunderlag.

– Vi oppfordrer alle til å ta på nisseantrekk. Husk lommelykt til hjemturen, da det kan bli mørkt i skogen, forteller Skrattalsrud.

Powered by Labrador CMS