ØNSKER FLERE LAGVENINNER: Kolbotns juniorer er klare for å ta imot flere spillere på laget sitt! Er det deg? Foran fra venstre: Elise Haviken, Ragnhild Lillestrand, Kristin Holmen, Emma Andreassen, Hedda Øvestad, Mia Huse og Eva Teisberg. Bak fra venstre: Jørn Heggestad, Karoline Wirak, Pia Haug, Julie Hoff Klæboe, Cathrine Villars Dahl, My Haugland, Mina Mathiassen Nymoen, Marthea Meie og Thomas Østvold

– Bli med på laget!

Nå kan du bli en del av det som kanskje er Norges beste juniorlag for damer!

Publisert

Er du junior og har lyst på en utfordring? I så fall bør du ta en titt på dette!

Kolbotns juniorlag vil gjerne ha flere spillere, og holder åpne treninger på Sofiemyr fem dager fremover.

Den aller første muligheten er allerede lørdag den 28. oktober klokken 12.00, og så blir det nye samlinger mandag den 30. oktober klokken 17.30, mandag den 6. november klokken 17.30, lørdag den 11. november klokken 12.00 og mandag den 13. november klokkken 17.30. 

Satsningslag

Juniorlaget er Kolbotns satsningslag hos Kolbotn idrettslag, og Kolbotn kvinnefotball har som mål at juniorer fra egen stall skal få sjansen på A-laget når de er klare for det, opplyser lagapparatet. 

Les også: Kolbotn møter Medkila, og kapteinen er sugen på tre poeng!

– Kolbotns juniorlag er en bra gjeng som liker å trene mye og satser på fotballen, vi har et sosialt fokus og bra miljø. Har du lyst til å treffe oss og prøve deg på en trening, send e-post til johegges@online.no. Husk å skaffe bekreftelse fra egen klubb for å trene med oss. Vi sees, er den klare oppfordringen fra trener Jørn Heggestad.

Dermed er det bare å melde interesse og møte opp på trening!

Powered by Labrador CMS