KLARE FOR FOTBALL: Jenter som til høsten kan begynne å spille organisert fotball, får et tilbud allerede i vår. Dette illustrasjonsbildet er fra en tidligere fotballskole.

Førsteklasses fotball

Jenter som til høsten er blitt «store» nok til å spille fotball, kan allerede nå tjuvstarte karrieren med førsteklasses fotball!

Nå starter forberedelsene for jenter som vil spille fotball i Kolbotn Idrettslag.

19. mai, 27. mai, 3. juni og 10. juni er fire datoer som er verdt å merke seg hvis du har en jente som ønsker å prøve ut fotball!

19. mai kl. 19.00 vil det blir avholdt et digitalt informasjonsmøte på teams for foreldre. Selve tilbudet starter opp 27. mai kl.17-18.30 på Sofiemyr Stadion, og er et fotballtilbud for de som skal begynne i første klasse til høsten.

Det er i første omgang lagt opp til to organiserte treninger før sommeren - 3. og 10. juni. Hvis du allerede har begynt på skolen og vurderer å prøve ut å spille fotball (født 2014 eller 2013) kan du også møte opp. Trenere fra disse årgangene vil også være til stede disse dagene.

Morsomt og trygt

– Det er viktig at barna får leke seg med ball i fine og trygge omgivelser. For klubben er det viktig at barna opplever fotballtreningene som morsomme, spennende og givende å være med på, sier Sandra Limseth Børgund, breddeansvarlig for Fotball Kvinner i Kolbotn idrettslag.

Fotballglede

Etter hvert er det foreldrene som skal trene barna, være lagledere og ta ansvar for lagene.

BLI MED: For påmelding for førsteklasses fotball – jenter 2015, scan denne QR-koden:

– Vi trenger foreldre som lagledere, trenere og ressurspersoner. Idrett er en flott arena for å se at barna utvikler seg og nye vennskapsbånd etableres. God opplæring og veiledning vil bli gitt fra klubben, sier Pål Bjørnstad, faglig leder i kvinnefotballen i KIL.

Vennskap

En av verdiene som skal ligge til grunn for barneidrett i Norge er vennskap og trivsel. Tilbudet skal bidra til å utvikle fotballferdighetene til barna, men også å bygge gode relasjoner barna imellom, på tvers av skolegrenser og bosted. Fotball er en fin arena å bli kjent med andre jevnaldrende på og som forhåpentligvis fører til nye gode vennskap.

Powered by Labrador CMS