AV FULL HALS: Brukere og ansatte på Høyås fikk et vakkert skue da de tittet ut i førjulskvelden sist fredag.

– Jeg blir skikkelig glad inni meg når jeg ser at de blir så glade

Fotballjentene skapte juleglede på Høyås.

Publisert Sist oppdatert

Sist fredag dro fotballaget Kolbotn Stjernene til Høyås Bo- og Rehabiliteringssenter og spredte julestemning for tre avdelinger.

– For jentene betyr fotball samhold, vi er et lag og vi ønsker å sette fokus på at vi «er her sammen». Vi ønsker at alle skal føle at de hører til og at de gleder seg til å være sammen, skriver Ingeborg Hidalgo Wold, en av foreldrene i gruppa.

Jentene på laget er født i 2013. Fotballsamholdet handler ikke bare om å trene sammen og spille fotballkamper, men det sosiale står også i fokus.

Glede andre

– Vårt mål er at alle skal føle tilhørighet. Som en avslutning på årets sesong ønsket vi å ha en sosial samling for jentene utenfor fotballbanen. Vi bestemte oss for å ta kontakt med Høyås Bo- og Rehabiliteringssenter og tilby de en utekonsert med Lucia- og julesanger. Ansatte og beboerne på Høyås ble kjempeglade og sa at vi var hjertelig velkomne, forteller Ingeborg Hidalgo Wold.

Samtidig som 7-åringene gjorde noe sosialt sammen, fikk de også oppfylt ønsket om å gjøre noe som gledet andre. Og det gjorde disse jentene så absolutt!

En av jentene uttalte etter konserten: «Jeg blir skikkelig glad inni meg når jeg ser at de blir så glade». Da synes jeg vi oppnådd noe flott sammen, sier Ingeborg Hidalgo Wold.

Her kan du se videoklipp fra jentenes opptreden utenfor Høyås.

PÅ LÅVEN SITTER NISSEN: Her synger jentene en av de store juleklassikerne.

Powered by Labrador CMS