Se Grand Bodø-Kolbotn

Kolbotns toppseriedamer skal krige i nord. Se kampen live eller i reprise når du måtte ønske det!

Publisert

Det er to lag i poengnød som møtes i Bodø på lørdag den 24. juni.

– Vi følte at spille begynte å sitte mot Arna Bjørnar, og det skal vi ta med oss videre, sier kaptein Ina Gausdal til kolbotnkvinnefotball.no

Rett over streken

Kolbotn og Grand Bodø ligger sammen rett over streken på tabellen. Kolbotn har hatt en noe trøblete start på sesongen, og må kjempe seg opp fra en uvant tabellplassering.

Laget klarte holdt ikke helt inn i cupkampen mot Arna Bjørnar, men de tar med seg noe positivt fra kampen som de bygger videre på. -Det var en god opplevelse mot Arna Bjørnar, forteller kaptein Ina Gausdal. -Vi følte at spillet begynner å sitte, og vi skapte mange flere sjanser enn vi har gjort i det siste. 

Les også: Kolbotns J04 rocket Arvika Cup

Det blir en tøff kamp mellom to lag som sårt trenger poeng. -Jeg har tro på at vi kan bruke den selvtilliten vi spilte på oss i cupkampen, og fortsette det spillet mot Grand. Da tar vi poengene med oss hjem til Kolbotn, avslutter kapteinen.  

Se kampen live

Du kan se kampen direkteoverført her på oavis.no! Klikk play i videovinduet øverst i saken!

Etter kampens slutt blir kampen liggende ute på opptak, slik at du kan se den når du ønsker det!

 

KJEMPER HARDT FOR POENGENE: Kolbotn-damene, her fotografert under treningsleir i Sverige nylig, er klare for å rocke toppserien i år. Bak fra venstre: Marianne Avstaas Sandnes, Julie Hoff Klæboe, Karina Sævik, Silje Kittilsen, Maren Hauge Johansen, Ina Gausdal og Hedda Øvestad. Foran fra venstre: Camilla Ose, Sanna Svensson, Aurora Watten Mikalsen, Ingrid Rokke Elvebakken, Tonje Pedersen og Juliette Kemppi.
Powered by Labrador CMS