PÅ SAMME TEAM: Solveig Gulbrandsen (t.v.) og Trine Rønning skal utvikle spillerne i toppserielagsstallen sammen.

– Gleder oss til å jobbe sammen!

Trine Rønning og Solveig Gulbrandsen teamer opp for og skal sammen utvikle spillerne i toppserielaget til Kolbotn.

Publisert

Kolbotn har fått en ny viktig forsterkning i apparatet før 2018 sesongen. Trine Rønning går inn som spillerutvikler sammen med Solveig Gulbrandsen.

De to spillerutviklerne ser det som en spennende utfordring og mulighet at de nå kan jobbe for å skape et miljø for jenter som vil bli gode.

– Vi har lenge hatt en drøm om å jobbe sammen, forteller en fornøyd Solveig Gulbrandsen til kolbotnkvinnefotball.no

Trine Rønning la opp som spiller etter 2017 sesongen, og med det var det en av de store profilene som tok farvel. Etter 2016 sesongen la Solveig Gulbrandsen opp, og nå skal de to jobbe sammen for å løfte fram nye profiler i Kolbotn. 

NB! Saken fortsetter under bildet!

 

Satser på de yngre

Mange klubber satser tungt på A-lags nivå, og jeg tror at hvis Kolbotn skal henge med må vi forvalte at vi har mange jenter i egen klubb, fortsetter Gulbrandsen, og hun har mange lovord å komme med om sin nye "partner in crime", Trine Rønning.

Les også: Knut Slatleim gleder seg til sesongen!

–  Trine er veldig flink med unge spillere, og nå blir det slik at hun jobber med de yngre, mens jeg skal ha ansvar for toppspillerne og de som er rett i nærheten av A-laget, sier hun til kolbotnkvinnefotball.no

– Kolbotn er en tradisjonsrik klubb for kvinnefotball, og nå har vi mulighet til å ta vare på og videreutvikle disse tradisjonene for jentene som kommer etter oss, avslutter Solveig Gulbrandsen. 

 

PÅ SAMME TEAM: Solveig Gulbrandsen (t.v.) og Trine Rønning skal utvikle spillerne i toppserielagsstallen sammen.
Powered by Labrador CMS