KLAR FOR  NY SESONG: Marit Bratberg Lund (t.h.) har signert en ny avtale med Kolbotn! Dette gleder daglig leder Einar Engedahl i KIL Kvinnefotball.
KLAR FOR NY SESONG: Marit Bratberg Lund (t.h.) har signert en ny avtale med Kolbotn! Dette gleder daglig leder Einar Engedahl i KIL Kvinnefotball.

Marit blir med på laget i 2018

Bratberg Lund er klar for å gi alt også neste sesong for Kolbotns toppseriedamer!

Publisert

Dagen etter at Jenny Norem signerte med Kolbotn for en ny sesong, kom en annen og ny gladnyhet: Marit Bratberg Lund har signert en ny avtale med Kolbotn!

Gleder seg

Marit Bratberg Lund har spilt i Kolbotn siden 2014. 97-modellen gleder seg til 2018-sesongen. -

– Jeg fikk en brist i foten i sommer, så avslutningen på sesongen ble ikke som jeg hadde håpet. Nå er jeg bra igjen, og jeg gleder meg allerede veldig til en ny sesong i Kolbotn, sier Bratberg Lund til kolbotnkvinnefotball.no

Les også: Jenny Norem forlenger med Kolbotn

Det er mye å gjøre om dagen for Einar Engedahl, daglig leder i Kolbotn, men han har tid til å glede seg over signeringen.

– Vi jobber intenst for tiden med å signere spillere. At Marit har valgt å fortsette i Kolbotn, er vi veldig, veldig fornøyd med. Marit har vist at hun har potensial til å bli en av Norges aller beste backer, og vi har tror på at både hun og laget får en god sesong i 2018, uttaler Engedahl til kolbotnkvinnefotball.no

Powered by Labrador CMS