Nok et tap for Kolbotn

Optimismen foran kampen var stor, men det ble to baklengs og nok et toppserietap.

Publisert

Kolbotn-Stabæk 0-2: Sesongen fortsetter med tap etter tap etter tap for Kolbotn, som ikke akkurat har hatt et godt år i kvinnenes toppserie. 

Lørdag den 2. september var det klart for nytt toppseriepopgjør på Sofiemyr stadion, og det var sterk motstand i vente da Stabæk kom på besøk. 

Foran 231 tilskuere, endte gjestene opp med å ta poengene. Stabæks to mål ble skåret i det 28. minutt av Synne Sofie Kinden Jensen og i det 39. minutt av Andrea Willmann. 

Les også: Knut og damene

Kolbotn ligger nå på¨tiendeplass på serien med ni poeng, som er rett over nedrykksplass. Grand Bodø ligger på plassen under med fem poeng, og deretter Medkila, som ligger nederst, med to poeng. 

Åpner nye Vålerenga stadion

Neste match er borte mot Avaldsnes den 6. september klokken 14.00. 

NOK ET TAP: Stabæk ble for sterke for Kolbotn - igjen.
NOK ET TAP: Stabæk ble for sterke for Kolbotn - igjen.

Deretter er det klart for bortekamp på den nye storstuen til Vålerenga på Valle Hovin, for Kolbotn har nemlig blitt spesielt invitert av Kolbotn til å åpne den nye stadion.

Les også: Kolbotns toppseriedamer åpner den nye stadion til Vålerenga

Lørdag 9. september kl. 15.00 spiller Kolbotns toppseriedamer mot Vålerenga, og blir de aller første til å løpe på det nye gresset på den splutter nye stadionen i storbyen. Det er morsomt at man valgte nettopp laget fra Oppegård som første motstander på Valle. 

Vålerenga er kjent som Kolbotns største rival, så her blir spenningen til å ta å føle på. Samtidig som dette er et lag vi "elsker å hate", så elsker vi dem også!

Du har forøvrig muligheten til å skaffe deg gratisbilletter til kampen. Hvordan? Sjekk denne lenken!

PS! Se Stabæk-Kolbotn i reprise! Klikk play i videovinduet øverst i saken!

Powered by Labrador CMS