Se LSK Kvinner-Kolbotn

Tøff kamp i vente for Kolbotns toppseriedamer. Her kan du se kampen live - eller i reprise når du ønsker det.

Publisert

Lørdag den 3. juni klokken 15.00 er det klart for et knalltøft oppgjør i toppserien når Kolbotns toppseriedamer reiser til Romerike for å kjempe mot Lillestrøm.

Rett over streken

Kolbotn har ikke hatt en god sesong så langt i år, og har mye å bevise når de reiser nord for Oslo denne lørdagen. Kolbotn ligger akkurat nå på tiendeplass på tabellen etter syv serierunder, og det er bare så vidt over den berømte streken.

Les også: Her er toppseriekrigerne i år

De siste 19 gangene de to lagene har møttes, har Lillestrøm tatt hele tolv seiere, mens Kolbotn bare har vunnet fem.

Dermed blir det en tøff kamp, men vi håper på seier! Har du lyst til å se kampen, men har ikke mulighet til å reise til Lillestrøm? Se kampen live i videovinduet øverst i saken eller se den i reprise når du måtte ønske det!

KJEMPER OM POENGENE: Kolbotn-damene, her fotografert under treningsleir i Sverige nylig, er klare for å rocke toppserien i år. Bak fra venstre: Marianne Avstaas Sandnes, Julie Hoff Klæboe, Karina Sævik, Silje Kittilsen, Maren Hauge Johansen, Ina Gausdal og Hedda Øvestad. Foran fra venstre: Camilla Ose, Sanna Svensson, Aurora Watten Mikalsen, Ingrid Rokke Elvebakken, Tonje Pedersen og Juliette Kemppi.
Powered by Labrador CMS