MÅLSKÅREREN OG TRENEREN: Marit Braberg Lund (t.v.) og trener Knut Slatleim er fornøyde etter helgens match i Bergen. Det ble ett mål i kampen, og det var det Braberg Lund som skåret.
MÅLSKÅREREN OG TRENEREN: Marit Braberg Lund (t.v.) og trener Knut Slatleim er fornøyde etter helgens match i Bergen. Det ble ett mål i kampen, og det var det Braberg Lund som skåret.

Seier i serieåpningen!

Trener Knut Slatleim fornøyd etter første toppseriekamp. Tre poeng til Kolbotn i Bergen.

Publisert

Sandviken-Kolbotn 0-1: Denne helgen dro Kolbotns toppseriedamer til Bergen for å spille årets første hjemmekamp. I lang tid har de trent frem til dette øyeblikket, og nå skulle det bevises at Kolbotn ikke har tenkt å ligge på latsiden i årets serie. 

Slik ble det også, og det ble en god kamp av de blå og hvite i årets første serierunde. 

Godt spilt

Sandviken satser friskt i år, og er av mange eksperter nevnt som en mulig medaljekandidat. Likevel ble det altså Kolbotn som trakk det lengste strået i kampen, selv om det ikke ble noen målfest i Bergen.

Kampens eneste mål ble skåret av Marit Bratberg Lund i det 19. spilleminuttet på en nydelig kontring. 

GLAD: Trener Knut Slatleim er fornøyd etter helgens serierunde.
GLAD: Trener Knut Slatleim er fornøyd etter helgens serierunde.

Ifølge kolbotnkvinnefotball.no ble det en spillemessig jevn andreomgang, men alt i alt hadde Kolbotn god kontroll på kampen og kunne reise hjem med tre velfortjente poeng i bagen.

Trener Knut Slatleim er fornøyd etter helgens kamp.

Les også: Klare for seriestart 

– Vi leverte en solid kamp i dag og det holdt til tre poeng mot en motstander som har hentet inn mange forsterkninger i løpet av vinteren. Det er fortsatt ting vi må forbedre, men nå i kveld skal vi glede oss over seieren, sier han til kolbotnkvinnefotball.no

Foran seriestart har Kolbotn også hatt en del treningskamper, som har gitt for det meste positive opplevelser. 

Les også: Ny samarbeidspartner for Kolbotns damelag

– Vi har jobbet med både samspill og kontinuitet i serieoppkjøringen. I tillegg hadde vi en flott treningsperiode på La Manga. Der spilte vi bare en kamp, og satset heller på trening for laget. Det er et godt samhold i lage nåt, og jentene er tente for å gjøre sitt beste også i år. Resultatmessig har vi ikke satt oss noe annet mål enn å prestere vårt beste og gjøre det bedre enn i fjor, sier Slatleim.

Nå blir det en liten seriepause. Neste kamp er borte mot Vålerenga søndag den 15. april. 

Kampfakta

Sandviken-Kolbotn 0-1 (0-1)

Kampen ble spilt på: Stemmemyren kunstgress, Bergen, lørdag 24. mars

Antall tilskuere: 353

Mål: 0-1: Marit Bratberg Lund (19)

Antall gule og røde kort: Ingen

Kolbotns lag i serieåpningen: 1 Aurora Watten Mikalsen, 2 Ina Gausdal, 3 Maja Maria Staubo Nordahl, 5 Anja Helen Rasmussen, 6 Nora Eide Lie, 9 Tonje Pedersen, 18 Marit Bratberg Lund, 20 Tone Bettina Besmo Pirisi, 22 Ingrid Rokke Elvebakken, 10 Karina Sævik, 24 Julie Hoff Klæboe, 12 Marianne Nikoline Øvstaas Sandnes, 11 Naomi Griffin, 13 Maren Hauge Johansen, 14 Sara Elisabeth Idris, 17 My Haugland Sørsdahl og  23 Kristin Holmen 

Powered by Labrador CMS