DET BLE UAVGJORT: Kolbotn kjempet like mye mot snøværet som mot Stabæk på Nadderud i helgen, men spilte en jevn kamp.

Uavgjort mot Stabæk i treningskamp

Kolbotn hadde ballen mest, men slet med å omsette det spillemessige overtaket til sjanser og mål i treningskampen mot Stabæk.

Publisert

Stabæk-Kolbotn 1-1: Oppladingen til årets toppserie er i gang, og i et mildt sagt utfordrende vær, reiste Kolbotns toppseriedamer til Nadderud for å spille treningskamp i helgen.

Første omgang var spillemessig jevn, men omgangen forløp uten en eneste stor sjanse til noen av lagene.

I andre omgang koblet Kolbotn grepet på kampen, og allerede fire minutter ut i omgangen kom kampens høydepunkt. Kolbotn bygget opp et angrep bakfra, kombinerte vakkert sentralt i banen og etter 6-7 pasninger ble Julie Hoff Klæboe spilt fri innenfor sekstenmeteren.

Klæboe var iskald og satte ballen utagbart i mål bak landslagskeeper Ingrid Hjelmseth. En vakker avslutning som satte punktum for et fantastisk angrep, melder kolbotnkvinnefotball.no

Dominerte

Etter scoringen fortsatte Kolbotn å dominere banespillet, men pasningsspillet var for upresist til at det ble store sjanser ut av det.

Fem minutter før slutt utnyttet Bjånesøy et Kolbotn-forsvar i ubalanse og satte inn 1-1 for Stabæk. Dette ble også sluttresultatet.

Neste treningskamp for Kolbotn er mot Trondheims Ørn på La Manga. Du kan forøvrig lese et detaljert referatkolbotnkvinnefotball.no. Der står mer fra helgens kamp!