DET BLE UAVGJORT: Kolbotn kjempet like mye mot snøværet som mot Stabæk på Nadderud i helgen, men spilte en jevn kamp.
DET BLE UAVGJORT: Kolbotn kjempet like mye mot snøværet som mot Stabæk på Nadderud i helgen, men spilte en jevn kamp.

Uavgjort mot Stabæk i treningskamp

Kolbotn hadde ballen mest, men slet med å omsette det spillemessige overtaket til sjanser og mål i treningskampen mot Stabæk.

Publisert

Stabæk-Kolbotn 1-1: Oppladingen til årets toppserie er i gang, og i et mildt sagt utfordrende vær, reiste Kolbotns toppseriedamer til Nadderud for å spille treningskamp i helgen.

Første omgang var spillemessig jevn, men omgangen forløp uten en eneste stor sjanse til noen av lagene.

I andre omgang koblet Kolbotn grepet på kampen, og allerede fire minutter ut i omgangen kom kampens høydepunkt. Kolbotn bygget opp et angrep bakfra, kombinerte vakkert sentralt i banen og etter 6-7 pasninger ble Julie Hoff Klæboe spilt fri innenfor sekstenmeteren.

Klæboe var iskald og satte ballen utagbart i mål bak landslagskeeper Ingrid Hjelmseth. En vakker avslutning som satte punktum for et fantastisk angrep, melder kolbotnkvinnefotball.no

Dominerte

Etter scoringen fortsatte Kolbotn å dominere banespillet, men pasningsspillet var for upresist til at det ble store sjanser ut av det.

Fem minutter før slutt utnyttet Bjånesøy et Kolbotn-forsvar i ubalanse og satte inn 1-1 for Stabæk. Dette ble også sluttresultatet.

Neste treningskamp for Kolbotn er mot Trondheims Ørn på La Manga. Du kan forøvrig lese et detaljert referatkolbotnkvinnefotball.no. Der står mer fra helgens kamp!

 

Powered by Labrador CMS