VIVA BARCELONA: Flere av fotballgutta har allerede iført seg Barcelona-drakta. Nå håper de Champions League-premie skal bidra til å finansiere turen.

Kolbotn-spillere (nesten) klare for Barcelona

Her er gutta som gir alt for å komme til Barcelona. Støtter du dem, kan du vinne to billetter til Champions League-kamp på Anfield!

Publisert

Kakelotteri og salg av sokker har lenge vært en koselig plage i nabolaget og en god inntekt for idrettslaget. Men det er ikke alltid dugnadsoverskuddet strekker til. I hvert fall ikke om du planlegger å dra hele laget til byen der Messi, Suarez og de Jong skaper magi på fotballbanen; Barcelona!

 Og det er nettopp det Kolbotns 2004-gutter planlegger, en treningsleir ti Catalonias og kanskje fotballens hovedstad.

 – Treningsleiren er en premie for lang og god innsats, samt en gulrot som kan få gutta til å fortsette med fotball også ut 10. trinn, sier trener Svein Erik Berntsen.

 For å finansiere det hele har gutta trommet sammen et lotteri hvor førstepremien overgår det meste: To billetter til Champions League-kampen mellom Liverpool og Salzburg i høstferien!

VINN BILLETTER: Førstepremien i guttas lotteri er en Champions League-kamp på Liverpools hjemmebane Anfield.

 Skal gå manngard

 Faren til en av gutta på laget har to sesongkort på Anfield, og det er han som har donert den ettertraktede førstepremien.

 – Kulere premie skal man lete lenge etter! Og i tillegg kan man vinne mange andre fine premier, blant annet inngang på The Well og Tusenfryd, sier Berntsen.

 Trekningen er 21.september. Loddene koster 10 kroner stykket, og man kjøper ved å vippse ønsket beløp til 911 02 455 (Svein Erik Berntsen).

 – Dessuten skal gutta gå manngard på Kolbotn den 18. september, samt at det blir salgsbod på Eventyrfestivalen neste helg, sier Berntsen.

 Vant Norway Cup

ALLE GUTTA: Her er 2004-gjengen samlet.

Kolbotn 2004 er består utelukkende av gutter fra Oppegård kommune, og de fleste har spilt sammen i mange år. Laget spiller i Oslo fotballkrets og er blant de beste lagene i kretsen.

 

Gutta har gjennom mange år prestert på høyt nivå, både i hjemlig serie og på forskjellige cuper i inn – og utland.

 – Det største hittil var seieren i Norway Cup i 2017. Vi er det eneste laget på guttesiden i Kolbotn som har vunnet verdens største fotballturnering, smiler treneren.

 Spania-turen vil imidlertid ikke utelukkende ha et sportslig fokus:

 – Her ønsker vi selvsagt å ha det gøy sammen i nye og spennende omgivelser – også uten fotballsko!

Powered by Labrador CMS