TALENT: Jenny Norem er et av Norges største fotballtalenter for tiden.

Jenny Norem forlenger med Kolbotn

Gledelige nyheter fra toppserielaget denne uken. Norem blir å finne i stallen neste sesong!

Publisert

Kolbotn toppseriefotball for damer er i ferd med å danne grunnlaget for neste års sesong. Stallen skal fylles av talenter, og en av de største av dem har valgt å signere også for neste sesong med de hvite og blå på Sofiemyr! 

Stort talent

Jenny Norem er en av Norges største talenter. Til tross for sin unge alder har Norem vært i klubben i flere år. Onsdag ble det klart at Norem blir å se i Kolbotn-drakt også neste år!

Norem har vært skadeplaget i 2017, men på slutten av sesongen viste hun at hun blir å regne med også i fremtiden.

Les også: Skisesongen er i gang for fullt for OIs skigruppe

Det er en tydelig optimistisk spiller som nå har signert med den lokale toppserieklubben.

– Heldigvis begynner jeg å bli frisk igjen, og jeg gleder meg til fortsettelsen i Kolbotn. Selv om Kolbotn skuffet i fjor, har jeg tro på at klubben blir å regne med framover også, sier Norem til kolbotnkvinnefotball.no

Les også: Nå er Oppegård 2 på bronseplass

Daglig leder i Kolbotn, Einar Engedahl, gleder seg over at Norem fortsetter i Kolbotn.

– Jenny er en av Norges mest spennende spillere, og til tross for at hun var lenge borte i fjor, viste hun svært lovende takter i de siste seriekampene. Stemningen i klubben er god for tiden, og jeg håper og tror det blir flere signeringer den nærmeste tiden, forteller Engedahl til kolbotnkvinnefotball.no

FORNØYDE OG PÅ SAMME LAG OGSÅ NESTE SESONG: Daglig leder i Kolbotn, Einar Engedahl, gleder seg over at Jenny Norem fortsetter i Kolbotn.
Powered by Labrador CMS