NESTEN: Her er det en av spillerne som nesten får hole in one.

Sjekk det drømmetreffet!

Når man først skal sette «sitt livs putt» er det et pluss at Oavis.no hadde kameraet klart. Se bilder og videoer fra fotballgolf-turneringen på Sofiemyr her.

Publisert

Søndag ble historiens første fotballgolf-turnering på Sofiemyr gjennomført. I løpet av fire og en halv time ble det levert nøyaktig 6564 mer eller mindre vellykkede spark på ballen, fra spillere mellom 10 til 60 år.

BEST: Ingen var mer presise enn Henrik Børve (til venstre) på laget The Hjetlands som brukte 49 spark på sine to runder.

Ingen var mer presise enn Henrik Børve på laget The Hjetlands som brukte 49 spark på sine to runder. I lagkonkurransen var det derimot ingen som kunne tukte «Pål´s disipler». Her var det beste snittscore for laget som gjaldt, og Erik Berntsen, Torjus Egseth, William Wirak, David Dehli og Herman Høidal leverte et snitt på 55 spark. Bra levert!

NB: Saken fortsetter under bildet.

Lykketreff

BESTE LAG: I lagkonkurransen var det ingen som kunne tukte «Pål´s disipler». Erik Berntsen, Torjus Egseth, William Wirak, David Dehli og Herman Høidal leverte et snitt på 55 spark

I løpet av søndag gjallet det både jubelrop og diverse kraftuttrykk ute på Sofiemyr, og det spørs om ikke den gamle Askøy-legenden Petter Basteson sørget for det aller høyeste. I det Oavis.no stod klar med kameraet klasket nemlig 48-åringen til med «sitt livs treff» og satte ballen i koppen fra nesten 40 meter. Ikke rart ble blir litt brøling og «sprek ordbruk» av den slags.

Det ble ikke noe pokal på Basteson & co, men en skrytevideo er definitivt ikke å forakte.

NB: Saken fortsetter under videoen av monsterputten.

En hyllest av bredden

Siden fotballgolf-turneringen på Sofiemyr så definitivt var en breddeturnering, er det fint å registrere at arrangørene hadde sørget for premie til turneringens mest gjennomsnittlige lag.

Her var det Pål sine høner som stakk av med premien – en middag for fem hos sponsor O´Learys. Julie Solskjær, Hedda Øvestad, Silja Rålm von Parat, Jenny Keiserud og Siri Nestegard snittet nemlig på 62,49 spark, noe som var nettopp helt gjennomsnittlig.  

HELT MIDDELS: Turneringens mest gjennomsnittlige lag, Pål sine høner, vant en middag for fem hos sponsor O´Learys. Julie Solskjær, Hedda Øvestad, Silja Rålm von Parat, Jenny Keiserud og Siri Nestegard snittet på 62,49 spark, noe som var nettopp helt gjennomsnittlig.
RESULTATER: Her er resultatene til samtlige lag som deltok.

NB: Saken fortsetter under bildet.

– En kjempesuksess

Oavis.no har ikke komplett statistikk over deltakerlistene til fotballgolf-turneringer i Norge, men at dette kan ha vært en av tidenes største turneringer av sitt slag i Norge, kan godt være en realitet. Kanskje den aller største.

– Vi er utrolig fornøyd med at turneringen ble fulltegnet med 23 lag og godt over 100 spillere. Selvsagt ikke samtidig, for vi fulgte naturligvis alle smittevern-anbefalinger. Jeg har lyst å takke alle sammen som deltok og bidro til en super dag, sier en av arrangørene Pål Wirak.

Han lover at det allerede sysles med konkrete planer om å gjenta suksessen.

– Dette var kjempegøy, så vi er allerede i gang med å planlegge en ny turnering. Da har vi lyst å få med enda flere barn, så kanskje lager vi to klasser utfra alder, sier Wirak.

Hole in one

Alle vet at de gamle er eldst, men de er ikke nødvendigvis best. Spesielt ikke når det gjelder å klare «hole in one», altså å treffe hullet på bare ett spark. Totalt ble det levert ni hole in ones, og guttene på Oppegård Young Boys 2 – turneringens yngste lag - stod faktisk for to av de. Samme bragd klarte for øvrig også laget MosGu.

PS: Dommer og arrangør Pål Wirak var forøvrig i meget godt humør, som det tydelig fremgår av videoen under:

Powered by Labrador CMS