MYE Å SE: Gjengen i Kolotn Fotoklubb er både dyktige og hardtarbeidende. Her ser du et bilde av Roger Fadum. Mange av fotografene i klubbens arbeider blir å se under jubileumssutstillingen fremover.

Fotoklubb med fokus

Kolbotn Fotoklubbs har 25 års jubileum. Da blir alle fotointeresserte invitert til gratis forestilling i Kolben.

Publisert

– Foto kan sammenlignes med andre kreative uttrykksformer, sier Even Stangebye i Kolbotn Fotoklubb.

– Du må dele. Du kan ikke tenke deg en bok som skrives for at andre ikke skal lese den. Eller en maler som ikke vil stille ut sine bilder. Foto skal deles med andre, blant annet for å få tilbakemeldinger, sier han.

Livlig 25-åring

FLOTT: Her ser du et bilde knipset av Bjørn Sagen i Kolbotn fotoklubb.

Klubben er en livlig 25-åring. Dersom du går Kyststien på Svartskog, så vil du se flere store foto tatt av klubbens medlemmer langs stien. Flere av bildene har tidligere blitt vist på en utstilling på Kolbotn torg.

Hver måned har klubben en intern konkurranse om månedens foto. Vinnerbildet henges opp på Høyås Bo- og Rehabiliteringssenter på Tårnåsen.

– Tilbakemeldingene vi har fått på dette er positive, sier Stangebye.

Fotoklubben teller 50 medlemmer som spenner fra nybegynnere til profesjonelle fotografer.

FLOTT: Dette bildet er tatt av Odd Granamo i Kolbotn fotoklubb.

Jubileumsutstilling

I anledning Kolbotn Fotoklubbs 25-årsjubileum inviteres alle fotointeresserte til gratis forestilling i Kolbens Sal 2 lørdag den 1. oktober klokken 12.00. 

Det er mye som skjer denne dagen, og det er ingen påmelding for å være med på moroa!  

Utstillingen blir åpnet klokken 12.00 ved styreleder Lars Gulbrandsen, og deretter vil du få en innføring i fotoklubbens historie ved Per Egil Volledal.

FARGERIKT: Dette bildet er tatt av Stein Erik Veum i Kolbotn Fotoklubb.

Rundt klokken 12.30 vil den norske naturfotografen Torbjørn Martinsen, bosatt på Svartskog, viser et naturfotoforedrag med bilder fra nær og fjern.

Så vil Pecha Kucha vise bilder fra vårens prosjekt "Linjer". Fire medlemmer skal hver vise 20 bilder som hver vises i 20 sekunder om de fire temaene fotoklubben har jobbet med denne våren: Abstrakte linjer, linjer i urbant miljø, linjer i naturen og linjer i studio.

Klokken 13.50 blir det avslutning med forestilling, og åpning av jubileumsutstillingen i biblitoeksgalleriet. Utstillingen blir å se til og med den 19. oktober!

Powered by Labrador CMS