FLOTT OG LOKALT: her ser du noen av de mange motivene som henger oppe i forbindelse med Kolbotn Fotoklubbs nye utstilling.

Oppegård i objektivet

- Hyggelig å vise noe til folk i kommunen, sier Even Stangebye i Kolbotn fotoklubb. Nå er det utstilling av fotografier i Kolben. Utstillingen er litt tilbakeskuende på grunn av fotoklubbens 25-års jubileum

Publisert

- Vi har jobbet med å få fatt i bilder fra de som var aktive de første årene. De siste 7-8 årene er bildene som er henger på veggen, vært valgt ut blant vinnerne av "Månedens bilde" i fotoklubben.

Det er flere gode bilder som har vært gjemt bort i skuffer og skap og i loft og kjeller. Nå er flere av disse på veggen i galleriet.

Utstillingen åpnet lørdag og skal henge til 19 oktober. Da er det Kolbotn maleklubb som slipper til i tre uker før fotoklubben igjen inntar lokalene.

Ønsker flere medlemmer

VARIERT: Det er mange fantastiske motiver å skue på veggen i biblioteksgalleriet.

 Å ha foto som hobby, er både spennende og kreativt utfordrende. Har du lyst til å bli med i klubben, er det bare å melde din interesse.

- Vi ønsker selvfølgelig å få flere medlemmer, og gjerne litt yngre, sier Stangebye. Nå håper klubben på å få i stand en tur til Island til neste år, sier han.

Og de kan lokke med et samarbeide med Høyås. Det fotografiet som blir månedens bilde i klubben får en æresrunde med stopp en måned på Høyås Bo- og Rehabiliteringssenter på Tårnåsen. Klubben skal også hjelpe til med å pynte veggene på hjemmet.

Klare for nye prosjekter

Så nå letes det etter et nytt prosjekt som klubben kan samles om.

I vår het det "Linjer", og medlemmene lette etter linjer i natur og i arkitektur, på gaten og i studio. Så dette er noe også nye medlemmer kan ha meninger om.

Ellers er det ofte kurs. Alt fra grunnleggende viten om hvordan et moderne kamera fungerer, til hvordan en bruker studio-blitzer til foredrag av fotografer og filmprodusenter.

Ta en tur til biblioteksgalleriet og se utstillingen! Åpningstidene er som bibliotekets!

Powered by Labrador CMS