SLUTT PÅ MOROA: Nå har Ahlstrøm bestemt seg for å ikke arrangere Halloween på nytt igjen til høsten. Bildet er fra en tidligere Halloween-feiring.

Kroken på døren for Halloween

– Det er med tungt hjerte at jeg har bestemt meg for å ikke fortsette med Halloween-løypen, sier arrangør Fredrik Ahlstrøm.

– Jeg vil bare si til dere alle at det har vært helt utrolig å få lov til å gjenomføre Halloween sammen med dere, helt fra vi begynte på lekeplassen i Jonas Lies vei til vi toppet det helt i 2017. For min del har det vært en ubeskrivelig reise og store øyeblikk, men for det meste tenker jeg på alle barna inklusive mine egne som jeg håper har fått mange uforglemmelige øyeblikk, sier hovedarrangør bak den kjente Halloween-løypen på Sofiemyr, Fredrik Ahlstrøm.

Les  om løypen: Gjenopplev den skrekkelig fantastiske halloweenløypen!

Det var søndag 29. april at de som har vært med på å arrangere den skrekkelig berømte Halloween-løypen på Sofiemyr, mottok en e-post fra Ahlstrøm.

Planen var egentlig å gi seg ved tiårsjubileumet, men etter åtte år ble avgjørelsen tatt.

Saken fortsetter under bildet. 

Enormt prosjekt

ENDELIG: Fredrik Ahlstrøm har bestemt seg - mest sannsynlig til stor sorg for mange barn i nabolaget. Kanskje noen andre tar over? Bildet er fra 2015, hvor de hadde rekordbesøk på 800 besøkende (årene etter nærmet de seg tusen besøkende!)

Det som har vært en av de største dugnadsprosjektene på Sofiemyr, og kommunens desidert mest populære Halloween-løype, er altså over.

– Vi legger ned minst fire hele frivillige arbeidsuker på dette prosjektet. Det er vi fedrene i nabolaget som gjør dette for moro skyld - mest for barna vår, men litt for vår egen del, også, sier Ahlstrøm.

Kommer til å angre

Det hele begynte som en liten, privat arrangering for barna i nabolaget i 2010, og siden har det spredd seg langt utenfor kommunegrensene.

Men det har alltid vært i regi av de samme folkene.

Les også: Storartet 25-årsjubileum

– Grunnen til at vi nå gir oss, er at det rett og slett er veldig mye jobb, og at barna mine begynner å miste interessen for løypen. Nå er det på tide å gi seg. Men når det er Halloween, kommer jeg sikkert til å angre, ler han.

KREATIV: Fredrik Ahlstrøm skal ikke bli beskylt for å ikke ha kreativiteten i behold... Her lager han Star Wars-installasjon til Halloween 2016.

Saken fortsetter under bildet. 

Gir oss på topp

EN AV FEDRENE: Ole Nicolay Høivik er en av fedrene bak Halloween-løypen på Sofiemyr, og kan ikke skryte nok av Ahlstrøm.

– Vi gir oss på topp! Det var rundt 800 besøkende i fjor også, selv om det ble en litt skuffende slutt på kvelden med strømstans. Jeg kan ikke rose Fredrik nok, han er en virkelig dedikert mann, skryter Ole Nicolay Høivik, en av de engasjerte fedrene i nabolaget.

Trykk her for å lese våre tidligere nettartikler om den skrekkelig bra Halloween-løypen!

 

 

 

Powered by Labrador CMS