Dette er fra det første gratismarkedet som ble arrangert på Frivilligsentralen før jul. Fra venstre står leder av Frivilligsentralen, Ida Madeleen Moe, og leder av OMA, Nora Charlotte Isachsen.

Kom til gratismarked!

Torsdag den 11. januar fra klokken 15 til 18 blir muligheter til å finne gratis skatter, samtidig som du får gratis skjønnhetspleie!

Gå ikke glipp av muligheten til å finne gratis skatter i morgen!

Torsdag 11. januar fra klokken 15 til 18 blir det åpent hus med gratis gjenbruk fra OMA-butikken (Oppegård Miljø- og Arbeidstreningssenter) på Sofiemyr, og "five minute beauty fix" på Oppegård Frivilligsentral i andre etasje i Kolben. 

Saken fortsetter under bildet. 

Måtte kaste det de ikke solgte

POPULÆRT: Leder Nora Isachsen hos OMA og virksomhetsleder Heidi Tomten i UTE i Oppegård kommune. Det som ikke selges her gis til gratismarkedet hos Frivilligsentralen.

Planen er at dette skal være et fast innslag på Kolben annenhver uke. 

– Før kastet vi det som ikke ble solgt, men det er så trist å kaste fullt brukbare ting. Så blir jeg så glad når folk tar med seg noe, sier leder av OMA, Nora Charlotte Isachsen (37).

Nå kan du altså finne gjenbrukte skatter som OMA gir til Frivilligsentralen. 

Marianna Mancinis "pop-up" skjønnhetssalong "five minute beauty fix" er til for alle som ønsker å friske seg litt opp, kanskje rett før du skal inn på kinoen? 

FJONG OG FIN: Oppegård Frivilligsentral feiret 20 år den 7. desember, og Marianna Mancini har sin egen "five minute beauty fix", som du kan benytte deg av i morgen. Her er Inger Johanne Hektoen (80) (bak), og Jorunn Haugen (74) til "behandling".
Powered by Labrador CMS