Næringsutvikling

– BLI MED DU OGSÅ: Tidligere ordfører i Ski, Anne Kristine Linnestad (H), inviterer ledere i Follo til frokostseminar.
– BLI MED DU OGSÅ: Tidligere ordfører i Ski, Anne Kristine Linnestad (H), inviterer ledere i Follo til frokostseminar.

Inviterer ledere til årets første frokostseminar

Omtrent 100 ledere i Follo står på invitasjonslisten til årets første Lederforum på Odd Fellow i Ski i morgen, men det er plass til flere.

Publisert

Dette arrangementet skal gi ledere i offentlig og privat sektor faglig påfyll, samt å være en god arena for nettverksbygging på tvers av sektor, bransje og kommunegrenser i Follo, sier tidligere ordfører i Ski, Anne Kristine Linnestad (H).

I løpet av sin ordførerperiode i Ski erfarte Linnestad at næringslivsledere i Follo ikke hadde noen organisert møteplass, et sted for faglig påfyll og nettverksbygging, så i 2016 etablerte hun Lederforum Follo sammen med tre andre. 

Nå inviterer de ledere i Follo til å bli med på årets første frokostseminar. Det skal arrangeres på Odd Fellow i Ski i morgen fra klokken 07.30.

– For å kunne bli med må du oppfylle følgende kriterier: Du må være leder, bosatt i Follo eller drive virksomhet i Follo, eller begge deler, presiserer Linnestad.

Deltakelsen koster 1190 kroner per person (200 kroner for medlemmer av Lederforum Follo). Påmeldingsfristen var egentlig i går, mandag 4. februar, men arrangørene sier ikke nei til noen etternølere.

Fire frokostseminarer i året

Det arrangeres fire frokostseminarer i året. Seminarene er blitt svært godt mottatt, ifølge Linnestad.

– Vi har rundt 40 «frokostgjester» hver gang. Noen kommer nesten hver gang, andre kommer en gang iblant. Det er flest ledere fra Ski som møter opp, men nå jobber vi tettere med Oppegård næringsforum som legger informasjon om oss og invitasjonene våre på sine nettsider, sier den erfarne Høyre-politikeren.

Hun sier rundt 100 ledere i Follo står på invitasjonslisten til frokostseminaret som skal arrangeres i morgen.

Les også: – Mer enn en arbeidsplass

Faglig påfyll

SKAL HOLDE FOREDRAG: Beate Nossum er gründer av Footprint AS og jobber med bærekraftig ledelse til daglig.
SKAL HOLDE FOREDRAG: Beate Nossum er gründer av Footprint AS og jobber med bærekraftig ledelse til daglig.

Denne gangen får Lederforum Follo besøk av Beate Nossum som skal innlede om bærekraftig ledelse inn i det grønne skiftet, klimakommunikasjon og hvilke strategier ledere bør velge for å lykkes i markedet. Foredraget starter klokken 08:00.

– Nossum er gründer av Footprint og jobber med bærekraftig ledelse til daglig. Hun deler sin kunnskap om hvilke strategier du som leder bør legge, og hvordan du kan implementere dette i hverdagen i din bedrift og inn i leveransene til dine kunder. Dette for å styrke din bedrift, dine medarbeidere og dine samarbeidspartnere. Hun vil at de beste løsningene skal vinne og hun vil bidra til raskere omstilling, sier Linnestad.

Etter foredraget er det satt av en time frem til klokken 10:00 til organisert mingling.

Les også: Tilbake i Oppegård