KLARE FOR VALG: Det nye styret i Oppegård Frp består av varamedlem Tore Holm, kasserer  Jørun Aresvik, studie- og medlemsansvarlig Stine Stenhaugen, leder Jarle Ørnebo, styremedlem Simen Jakobsen nestleder Håkon Martinsen.
KLARE FOR VALG: Det nye styret i Oppegård Frp består av varamedlem Tore Holm, kasserer Jørun Aresvik, studie- og medlemsansvarlig Stine Stenhaugen, leder Jarle Ørnebo, styremedlem Simen Jakobsen nestleder Håkon Martinsen.

Nytt styre i Oppegård FrP

Nye krefter trår til foran det kommende stortingsvalget. – Vi skal bli mer synlige i lokalmiljøet, sier leder Jarle Ørnebo.

Publisert

Den 22. mai avholdt Oppegård FrP et ekstraordinært styremøte, hvor et nytt styre ble valgt, med Jarle Ørnebo som leder.

Med seg på laget har han varamedlem Tore Holm, kasserer Jørun Aresvik, studie- og medlemsansvarlig Stine Stenhaugen, styremedlem Simen Jakobsen og nestleder Håkon Martinsen.

– Dette blir et spennende valgår for FrP. også lokalt, for fra sentralt hold er det sagt at Oppegård blir et viktig område i valgåret, og mange av de sakene som foregår her lokalt, som for eksempel det nye beredsskapssenteret, er saker som angår både lokalbefolkningen og hele Norge, sier han.

ENGASJERT: Jarle Ørnebo er opptatt blant annet av næringspolitikk. – Dette er et viktig kjerneområde for den nye storkommunen i årene som kommer, sier han. Her er han fotografert på Rosenholm Campus.
ENGASJERT: Jarle Ørnebo er opptatt blant annet av næringspolitikk. – Dette er et viktig kjerneområde for den nye storkommunen i årene som kommer, sier han. Her er han fotografert på Rosenholm Campus.

Les også: – Ikke kødd med barna våre, Oppegård kommune

– Vi kommer derfor til å bli mer synlige ute i felten og være mer tlistede der hvor folk er i tiden som kommer, forteller Jarle Ørnebo.

Kjernesaker

Fremover vil partiets kjernesaker som samferdsel, justis og helsepolitikk være fanesakene partiet vil jobbe aktivt med å fremme.

– Jeg har tro på at det blir en borgerlig regjering også etter dette valget, og at folk generelt er fornøyde med den sittende regjering. Jeg synes også at FrPs statsråder har gjort en god jobb, og at det har blitt utrettet mye de siste fire årene. Dette skal vi være med på å jobbe for at skal fortsette, sier Ørnebo.

Les også: Hun blir vår neste rådmann

Lokalt skal partiet nå samle kreftene, øke medlemstallet og satse frem mot den nye storkommunen.

– Vi kommer til å jobbe for å bli enda større mot neste lokalvalg, og vil også starte en tett dialog med Ski FrP for å se på mulighetene allerede nå til å danne Nordre Follo FrP, og bli enda sterkere representert i det nye kommunestyret når den tid kommer, men først og fremst er det stortingsvalget som gjelder, forteller Ørnebo.

Powered by Labrador CMS