Slik skal opplevelser fra Oppegård lokke turister til regionen

Flere lokale bedrifter brukes i ny, omfattende reklamekampanje for opplevelser i Oslo og Akershus.

Publisert

Turismen er viktig for lokale næringsdrivende, ikke bare ellers i landet, men også her i Oppegård, og nå er flere, lokale bedrifter valgt ut til å reklamere for å lokke turister til Oslo og Akershus. De medvirker i en reklamefilm som skal promotere regionen.

Innovasjon Norge laget i 2017 noen filmer fra de største byene i Norge der de fokuserer på kokker som forteller sin historie gjennom lokale råvarer og opplevelser. Som en oppfølger til dette har de i samarbeide med de andre destinasjonene i VisitOsloRegion valg å produsere åtte filmer fra Osloregionen over samme lest, og da tok de blant annet turen til Oppegård.

Flere steder

Blant stedene du kan se i filmen er Gamle Tårnhuset Restaurant, Ingierstrand Bad, golfbanen på Greverud, The Well og Gården på Svartskog.

Les også: Optimale langrennsforhold

– Filmene er laget for å skape oppmerksomhet og fokus på Osloregionen som en mat og opplevelsesregion. Vi i Visit Follo – Akershus Reiselivsråd vil gjennom sosiale medier prøve å skape spredning av filmen i Norge både gjennom betalt og fortjent oppmerksomhet. Internasjonalt vil VisitOsloRegion benytte filmene i sine kampanjer og aktiviteter samt at de er tilgjengeliggjort for Innovasjon Norge som del av deres norgesprofilering, forteller daglig leder Knut Aandal i Akershus Reiselivsråd. 

NB! Saken fortsetter under bildet! Les mer om denne saken i papirutgaven av Oppegård Avis, torsdag den 22. februar!

I FOKUS: Helene Jahren er en glimrende representant for både Kolbotn, Tårnhuset og regionen vår i den nye reklamefilmen.

Se filmen - les intervjuet

Alle filmene er laget av Bleed (kreative) og True Stories (produksjon) i samarbeide med VisitOsloRegion (som Akershus Reiselivsråd/Visit Follo er en del av), Oslo Brand Alliance og Innovasjon Norge.

Les også: Fantastiske forhold i Ingierkollen

– Etter at vi sendte filmen til Gamle Tårnhuset i går så synes vi den første responsen, med 8.300 visninger og over 110 delinger på facebook i løpet av det første døgnet, har vært over all forventning. Filmen fra Gamle Tårnhuset restaurant, The Well og Ingierstrand bad er den eneste fra Akershus og vi vil i regionen benytte den for å vise noe av det nærområdet kan tilby og skape interesse for besøk, forteller han.

UNDER FILMING: Her ser du fra videoshoot på Gården På Svartskog.

PS! Klikk play i videovinduet øverst i saken for å se filmen i si helhet. Og hvis du lurer på hva våre lokale næringsdrivende mener om å være med i filmen, kan du lese mer om i papirutgaven av Oppegård Avis, torsdag den 22. februar.

Powered by Labrador CMS