• Nyheter
  • Sport
  • Kultur
  • Debatt
  • Video

Meny

  • Nyheter
  • Sport
  • Kultur
  • Debatt
  • Video

Nå er det julerush på Svartskog

Vanligvis er det åpent bare på søndagene, men nå har gårdsbutikken til Gården på Svartskog virkelig kommet inn på oppløpssiden før julefreden senker seg.

Åpnet gårdsbutikk på stabburet

Gården på Svartskog er blitt mye mer enn en gård. Nå har de driftige eierne startet helgeåpen butikk.

Lenge leve søndagssteika

Jeg tenker mye på mat. Først og fremst fordi jeg jobber med mat, i det som på koronaspråket nå er kjent som forsyningslinja, her ute på Gården på Svartskog.

Oppegårds nye «hotelt»

Dette overnattingsstedet gjør det mulig for byløver uten hengekøye og telt å få oppleve det beste med å være på tur.

Hvordan går det på gården, Hilde?

– Vi er jo kjempeprivilegerte som bor som vi gjør, og med så mye aktiviteter tilgjengelig for ungene.

– Vi trodde katten vår var død

Den 15 år gamle katten dukket opp i barnehagen på Svartskog. Det skulle vise seg at den hadde vært på skikkelig langtur.

Det glade ribbeliv på Svartskog

Når vi serverer juleribbe på julaften er det stadig flere som har skaffet den hos Hilde på Svartskog. Nå bygges det spekeri på kommunens eneste heltidsdrevne gård.

Bli med til Gården på Svartskog

Drøm deg bort i idylliske øyeblikk fra bondegården.

Vår på gården

Våren er en rolig tid for noen, men for bønder betyr det mye jobb - og glede. Vi har vært på Gården på Svartskog!

– Er du født gutt, er sjansene dårlige

Hva gjør en sau til en god sau? Lammingssesongen er akkurat over på Svartskog, og vi lærer hva som gjør at en sau blir middagsmat eller får leve i flere år.

Lokale perler for regionen

Når Akershus Reiselivsråd skulle velge caser for sin nye reklamefilm for å trekke turister til regionen, falt valget på tre lokale bedrifter.

Slik skal opplevelser fra Oppegård lokke turister til regionen

Flere lokale bedrifter brukes i ny, omfattende reklamekampanje for opplevelser i Oslo og Akershus.

Grisefint i Tyskland

Her representerer Hilde fra Svartskog Oppegård på en av verdens mest anerkjente matmesser.

Fra gården på Svartskog til renomert matmesse i Berlin

Hilde Hammer Aukrust skal representere Norge på International Grüne Woche i Berlin

Svinaktig godt

Gården på Svartskog har noe ikke alle andre har. De har griser som gjør seg perfekt til italiensk spekemat.

FOR FOLK I OPPEGÅRD, AV FOLK I OPPEGÅRD

Redaktør:

Sigbjørn Vedeld

Ansvarlig redaktør:

Thomas N. Witsø-Bjølmer

Salgs- og markedssjef:
Kenneth Johnsen

Besøksadresse:
Sofiemyrveien 6D
1412 Sofiemyr

Redaksjon:
[email protected]
(+47) 66 82 21 32

Postadresse:
Postboks 11
1411 Kolbotn

Salg:
[email protected]
(+47) 926 66 401

Annonsering

Om Oppegård Avis

Tips oss

Personvern