KLAR FOR INNSATS: Stine Langerud Høgset (t.h.) er den nye kjøkkensjefen på Tårnhuset. Hun ønskes velkommen av Vebjørn Aarflot.

Stine er sjef på kjøkkenet!

Møt den nye kjøkkensjefen på Tårnhuset!

Publisert

Stine Langerud Høgset (32) begynte læren på Brasserie Hansken i 2003, og har vært innom store steder som for eksempel Braasserie France.Grefsenkollen og Chez Colin i sin tidligere kokkekarriere, som nå har bragt henne til Kolbotn og Tårnhuset, hvor hun har fungert som kjøkkensjef siden i fjor sommer.

Klar!

Nå har hun altså blitt ansatt som mesteren som skal trylle sammen herlige retter for sultne Oppegård-folk på den populære restauranten.

– Dette var en jobb jeg bare måtte takke ja til. Jeg har vært en god stund på Tårnhuset nå og trives kjempebra. Vi er et godt og sammensveiset team som vet en enkeltes rolle og hva vi skal gjøre for at ting skal fungere godt. Det er en bra restaurant å jobbe i, og det skal bli gøy og spennende å være med på å utvikle den videre, sier den nyansatte kjøkkensjefen.

Les også: Fredagene er endelig happy igjen på Tårnhuset

Også innehaver Vebjørn Aarflot er fornøyd med nyansettelsen, og gleder seg til å se fremover etter at kokk og tidligere medeier Bent Åge Rustad dessverre forlot skuten tidligere i år.

– Vi er veldig fornøyd med Stine gjennom det halve året hun har vært her. Hun er en flink kokk, og jeg føler vi nå har et mer sammenkjørt og sammensveiset team enn noen gang, hvor alle jobber mot det samme målet.Vi har dessuten mange flinke og dyktige lærlinger som sammen med oss bygger opp stoltheten for faget. Gjestene er fornøyde og tilbakemeldingene fra dem, som tross alt er det aller viktigste, sier han.

PS! Saken fortsetter under bildet!

GLEDER SEG: Den nye kjøkkensjefen er klar for å sette sitt preg på restauranten på Tårnhuset. Hun har jobbet der i et vikariat i et halvt år allerede, og skryter villt og uhemmet av sin nye arbeidsplass.

Planlegger spennende ting for våren

Med ny kokk, kommer selvfølgelig spørsmålet om det blir en ny meny.

FLOTT OG ÆRVERDIG: Gamle Tårnhuset har eksistert i over syv år!

– Det å drive en restaurant er aldri stillestående, man må utvikle seg og menyen hele tiden. Blir man stillestående, blir det heller ikke spennende, så vi har mye spennende på gang i år. Akkurat nå er vi i gang med diskusjonene rundt menyene for våren og sommeren, og vi skal sette oss ned og skru sammen noe vi tror folk kommer til å like. Dessuten kommer vi også til å ha flere konseptkvelder fremover, og vi sitter også og sysler med temauker for eksempel med mat fra andre land, sier Aarflot.

Den nye kjøkkensjefen gleder seg til å sette sitt preg på menyen.

Les også: Bent Åge Rustad: – Stolt av alt vi har fått til på Tårnhuset

– Det er klart at alle kokker drømmer om å sette sammen den perfekte menyen. Det klarer vi kanskje ikke, men vi skal i hvertfall sette sammen en meny fremover som har et bredt spekter, men som treffer de fleste ganer. Det kommer nok til å bli en del kortreist kjøtt fra Svartskog, økologiske grønnsaker og andre godsaker, men det får vi komme tilbake til. Dette er et spennende sted med stor, fin uteservering, gode ala carte-muligheter og en flott beliggenhet, sier hun.

PS! I tillegg til dette har Tårnhuset flere, spennende planer på gang utover våren. De kan du lese mer om i papirutgaven av Oppegård Avis torsdag den 2. mars!

 

 

Powered by Labrador CMS