Gamle Tårnhuset restaurant

ØNSKER ALLE VELKOMMEN: Helene Jahren (vertinne og restaurantsjef) og Vebjørn K. Aarflot (daglig leder og medeier) ønsker alle velkommen.
ØNSKER ALLE VELKOMMEN: Helene Jahren (vertinne og restaurantsjef) og Vebjørn K. Aarflot (daglig leder og medeier) ønsker alle velkommen.

Holder åpent i hele juli

For første gang på elleve år holder Gamle Tårnhuset restaurant åpent gjennom hele sommeren.

Publisert

 Dette fordi vi har vært gjennom en tøff periode med covid-19 og lukket i halvannen måned samt at vi tror det er mange av våre gjester som vil være mer hjemme i sommer. Dessuten er det sikkert mange som får besøk av venner og familie, kanskje de da heller vil komme til dekket bord hos oss, sier daglig leder og medeier av Gamle Tårnhuset restaurant, Vebjørn K. Aarflot.

ELLEVE ÅR: Gamle Tårnhuset restaurant ble etablert for elleve år siden.
ELLEVE ÅR: Gamle Tårnhuset restaurant ble etablert for elleve år siden.

Han sier at de holder åpent i hele juli fra onsdag til søndag fra klokken 13:00 til 21:00.

I sommer serverer vi blant annet villkveite på byggotto. Denne retten har allerede blitt en stor slager. Vi byr også på fantastiske blåskjell fra Trøndelag og selvsagt vår hjemmelagde burger. I år har vi virkelig fått dreisen på den, sier Aarflot.

Han innrømmer at blåskjell med ordentlig pommes frites og hjemmelaget aioli er den mest populære retten på Gamle Tårnhuset restaurant akkurat nå.

Måtte permittere alle ansatte

Det var 14. mars den lokale restauranten måtte stenges ned, men ledelsen hadde i det lengste håpet på at den skulle åpnes igjen rett før påske.

Slik gikk det ikke. Vi åpnet den først på ordentlig den 7. mai. Covid-10- perioden var veldig tøff på grunn av usikkerheten og det at ingen visste hvordan det kom til å bli «på den andre siden». Vi måtte permittere alle ansatte i denne perioden, sier Aarflot.

Han sier at etter åpningen i mai har de hatt veldig godt besøk av gjester.

Heldigvis har alle våre ansatte kommet tilbake i full jobb. Vi tror både gjestene og vi savnet huset vårt, sier han.

Per i dag har Gamle Tårnhuset restaurant 14 årsverk hvor de fleste er ansatt i 100 prosent stilling. 

Hvilke koronatiltak har dere innført for å redusere smitterisiko?

Vi følger smittevernstiltakene nøye. Vi har våre daglige rutinelister hvor alle bord og stoler blir sprayet etter besøk, og håndtak og andre berøringspunkter blir desinfisert flere ganger daglig. Det er viktig at både gjester og ansatte føler at huset vårt er et trygt sted å besøke, sier daglig leder.