Næring i Oppegård

TEAM KOLBOTN: Denne gjengen hjelper folk i arbeid: Kjell Magne Olsen (f.v), Anne Mette Skolegården, Heidi Kristiansen Vobes, Tove Nilsen og Rasmus Larsson.

Satser på rekruttering

Vikarkompaniet omsatte for 77 millioner kroner i fjor. Nå har bemanningsbyrået blitt gassellebedrift og begynt med rekruttering.

Publisert

Vikarkompaniet går så det griner. Med en vekst på 1397 prosent siden i fjor, og en gasselleutmerkelse for 2018, er det full gass hos bemanningsbyrået i Sentrumsbygget. Daglig leder, Heidi Kristiansen Vobes, har nettopp ansatt tre nye medarbeidere og er strålende fornøyd.

– Vi har åpnet et kontor i Fredrikstad og forhåpentligvis åpner vi i Oslo i løpet av første kvartal også. Vi har også startet en egen avdeling innen rekruttering, sier Vobes.

Hovedkontoret skal imidlertid fortsette å være i Sentrumsbygget på Kolbotn.

 

– Vi trives veldig godt her. Det er kort vei til Oslo sentrum, Ski og Langhus. Jeg synes det er veldig sentralt. Det er fantastisk med tog, buss og parkering rett utenfor. Vi må også beholde litt næring i kommunen, sier hun.

HOVEDKONTORET: Selv om Vikarkompaniet vokser, skal hovedkontoret fortsatt være på Kolbotn. – Vi har nettopp signert en ny treårskontrakt i Sentrumsbygget, sier daglig leder, Heidi Kristiansen Vobes.

Nye oppgaver

Selv om Vikarkompaniet har drevet litt med rekruttering tidligere, satser de nå for fullt. Fra og med mars startet de en ny avdeling som har ansvar for rekruttering.

– Vi har begynt å få en del rekrutteringsoppdrag, og det er en litt annen prosess enn bemanning med testing av kandidater og dybdeintervju. Vi har fått inn en medarbeider som har mye erfaring, og det er gøy å drive med andre ting, ikke bare være spesialister på bemanning, sier Vobes.

Hun regner med at det vil gi god avkastning, i fjor hadde firmaet nesten 800 000 kroner i rekrutteringsinntekter.

Daglig leder Heidi Kristiansen Vobes.

– Det er klart at når vi får inn noen som bare skal jobbe med dette, så regner vi med at det blir vekst.

Gode resultater

Omsetningen til vikarkompaniet var på svimlende 77 millioner kroner i fjor, i år har de satt seg enda høyere mål.

– Vi har lagt oss på et budsjett som er ganske spenstig, og håper å havne på rundt 100 millioner, forteller Vobes, som mener tilgjengeligheten er blant suksessfaktorene.

– Det er full fart og ikke noen åtte til fire jobb. Her jobbes det døgnet rundt, men det gjør at vi skiller oss ut, vi stenger ikke klokka fire, avslutter Vobes.

Powered by Labrador CMS