Pyramiden i nye farger

Nordre Follo Gatekunst har sammen med ungdommer fra Hjørnet latt sprayflaskene friske opp den grå fasaden på Pyramiden. Se hvor fint det har blitt!

Publisert Sist oppdatert

Noen har kanskje lagt merke til at skateparken Pyramiden på Kolbotn nå står i ny drakt. Prosjektet kom i gang etter at Nordre Follo avdeling Park og Idrett ville ha skateparken dekorert og kontaktet Nordre Follo Gatekunst (NFG) som takket ja til oppdraget. Samtidig fikk NFG oppfylt ønsket om en lovlig grafittivegg på Pyramiden. Den står nå øverst i parken, og troner over bølgende betong. Ungdomskafeen hjørnet hadde tidligere etterlyst en workshop, og ble dermed med på prosjektet.

Fredrik Fagerhaug i NFG forteller at det er vikig for dem at ungdommen kunne være med å planlegge og være med på prosjektet.

– Tanken er at man tar eierskap til det man er med på å skape selv, sier han.

NØYE PLANLAGT: Alle farger er nøye planlagt. Ungdommene som har vært med å spraye tribunen har fått opplæring i forkant.

Levende galleri

Under broen i Kapellveien er også en vegg dekorert, denne kommer ifølge Fagerhaug til å bytte utseende ca. hver 5-6 uke.

– Veggen er ment å være et "levende galleri, og arbeidet utføres av utvalgte kunstnere som vi inviterer inn, forteller Fagerhaug.

Under kan du se resten av bildene fra den oppgraderte skateparken.

KOLBOTN HAR FÅTT LEVENDE GALLERI: Under brua i Kapellveien kommer det jevnlig til å byttes ut bilder på veggen.
LOVLIG GRAFITTIVEGG: På denne veggen er det lov å prøve seg med sprayflaska.
ORDEN MÅ DET VÆRE: Selv søppelbøtta til de tomme sprayboksenen har fått seg en nøye planlagt dusj av farger.
Powered by Labrador CMS