Klarer du å få den lille ballen ned i det lille hullet? Da kan du vinne en bil i turneringen til Michelle Forsland

Neste uke kan du vinne en bil på golfbanen

Nei. Ikke en golf-bil eller en Golf, men en elektrisk Volvo SUV. Sjansen er rett nok bare én til 12.500. Men den er der!

Publisert Sist oppdatert

For de aller beste golfspillerne i verden er det hverdagslig å spille om enorme premiepotter. For vanlige amatørspillere er jo golf stort sett mer en utgift enn en inntektskilde, naturligvis.

Men tirsdag 25. juni har du mulighet til å vinne en bil på Oppegård Golfklubb. Da inviterer klubbens beste proffspiller Michelle Forsland til sin egen turnering, Michelle Invitational. Premiebordet var godt utstyrt i utgangspunktet, med både golfballer, headset, gavekort, kurver med bakervarer fra My Bakery og et Ryder Cup-flagg signert av Viktor Hovland. Blant annet.

Men nå har Michelle Forsland sikret seg den aller feteste premien, en Volvo ex30, levert at Bilia Follo. Dette er Volvos minste elektriske SUV og startprisen er på 329.900 kroner. Men Bilia slår på stortromma og gir bort en 4x4-versjon med ekstrautstyr og en totalpris på rundt 450.000 kroner.

Premien for en hole in one i turneringen neste uke, er en Volvo ex30.

– Vi må jo kline til skikkelig når vi først gjør dette, sier salgssjef hos Bilia Follo Jonas Filander til Oavis.

Så kommer jo den lille haken. Hva skal til for å sikre seg en behagelig og stilig mini-SUV? Jo, da må du delta i turneringen og slå ballen rett i hullet på Oppegård golfklubbs hull 11.

Med tanke på at et golfhull har en diameter på 10,8 centimeter, og at det på hull 11 står 151 meter fra utslagsstedet, er jo ikke det noe en amatørspiller kan forvente å få til HVER gang. Ifølge diverse kilder på nettet er sjansen for å gjøre en hole in one for en amatørspiller på et par 3-hull rundt én til 12.500.

Filander hos Bilia Follo føler seg likevel ikke helt trygg, og innrømmer at det ikke er Bilia som må punge ut om noen skulle være heldig med køllene på tirsdag. 

– Nei, det finnes forsikringer for sånt, ler han. Det er dermed et forsikringsselskap som må stå for kostnadene om noen skulle stikke av med premien.

– Det hadde vært veldig morsomt om noen vinner bilen. For oss spiller det nå faktisk ingen rolle, annet enn ekstra god pr. om noen får det til, sier Filander, som synes det er fint å kunne støtte en lokal idrettsprofil. 

– Michelle er en ung dame som satser hardt, så det er gøy å bidra for henne, sier Filander. 

Har én hole in one selv

Michelle Forsland er den spilleren fra Oppegård som spiller på høyest nivå, hun veksler i år mellom spill på Ladies European Tour og LET Access Tour som er de to høyeste nivåene i Europa – og hun har bare klart hole in one én gang.

– Det var i Stillwater i Oklahoma i 2019, ler Michelle til Oavis.

– Jeg skulle gjerne hatt en til, ler hun.

Michelle Forsland slår ut på hull 7 på Oppegård golfklubb.

Forsland gikk nemlig på college i USA og kombinerte utdanning med golfspilling, blant annet da på Oklahoma State University, der også Viktor Hovland studerte og spilte.

Michelle Invitational er en firmaturnering med en del av hennes og klubbens sponsorer, samt andre firmaer som kjøper og melder på lag. Det spilles lagturnering (scramble) – da kan alle være med uansett nivå. I tillegg blir det ekstra konkurranser som «beat the pro», «closest to pin» og «longest drive», og altså en hole-in-one-premier.

– Per i dag er vi rundt 50 deltakere, det er nesten dobbelt så mange som i fjor, men det er plass til flere, sier Michelle.

Mulig å melde seg på

Ønsker du eller din bedrift å delta er det fortsatt mulig å ta kontakt med Michelle på michelle@jacsped.no. Prisen per lag er 12.000,- eks. mva. (også mulig å melde på færre spillere for en annen pris).

Forsland spiller som nevnt på de to øverste nivåene i Europa denne sesongen. I utgangspunktet trodde hun at hun kun skulle få spille på det nest øverste nivået, LET Access, men noen god prestasjoner tidlig i sesongen forbedret rankingen hennes slik at hun får prøve seg på det øverste nivået i en god håndfull turneringer.

Førstkommende helg spiller hun på det øverste nivået i Tipsport Czech Ladies Open i Tsjekkia, og har akkurat gjort unna en såkalt pro-am, der proffene spiller med sponsorer og gjester, da Oavis prater med henne onsdag. Selve turneringen starter fredag og avsluttes søndag, før hun drar rett hjem for å få alt i stand til Michelle Invitational.

Du kan følge Michelle i Tsjekkia direkte her.

Powered by Labrador CMS