FRA KOLBOTN TIL GREVERUD: Kjøpmann Monir Hussain driver i dag Rema 1000 på Kolbotn, men fra august 2019 blir Greverud hans nye «hjem.»

Åpner på Greverud

Monir Hussain (31) blir Greveruds nye kjøpmann når Rema 1000 åpner dørene i det nye bygget på GreverudTorget om ett års tid.

Publisert

Monir Hussain har vært kjøpmann på Rema 1000 på Kolbotn i fire år. Han kan tydeligvis sakene sine, for nå blir han kjøpmann på den 900 kvadratmeter store Rema 1000 butikken som bygges på Greverud.

– Bra med konkurranse

Butikken, som blir en del av det nye komplekset GreverudTorget, skal være klar til åpning august 2019 og blir en direkte konkurrent til den nåværende Meny-butikken. At de omtrent skal ligge vegg i vegg med Meny tar Hussein med knusende ro.

ÅPNER AUGUST 2019: GreverudTorget er satt til å være ferdig i 2019. Rema 1000 skal etter planen åpne i august neste år.

Les også: Torget på vei opp

– Jeg har veldig troen på dette prosjektet. Det er bra med konkurranse, sammen dekker vi flere behov og jeg tror det blir et bra knutepunkt, sier den ambisiøse kjøpmannnen.

80 millioner på tre år

Hussain gleder seg til den nye butikken åpner og er klar for å få litt mer boltreplass.

– Butikken min på Kolbotn ligger i en nedoverbakke. Jeg tror torget utenfor butikken på Greverud vil gi mange muligheter, jeg vil dra nytte av den store uteplassen. Jeg elsker å sette ut grillen når grillsesongen starter eller å feire bursdagen til butikken. Gjøre mye ut av «ingenting,» smiler Hussain.

I tillegg vil han satse på blomster og å gjøre det pent både ute og inne.

– Jeg satser hardt på en ordentlig fin butikk med god service og høy standard. Innen tre år håper jeg vi er oppe i en omsetning på 80 millioner kroner, sier Hussein.

Samarbeid med OI

Hussein er opptatt av nærmiljøet og å samarbeide med dem rundt seg. Han er spesielt engasjert i sport og idrett, og har selv spilt fotball i mange år.

Les også: Dyrker fremtidens gründere

– Jeg har vært i kontakt med Oppegård Idrettslag for å se om vi kan få til et samarbeid på et vis. Jeg vil gjerne bidra til idretten, spesielt barn og unge. Så vi får se om vi kan finne på noe gøy med dem til å starte med, sier han.

Powered by Labrador CMS