JACKPOT: Babar Razzaq håper det blir full utelling når han åpner gatekjøkken og indisk take-away i Jackpots gamle lokaler på Greverud.

Indisk på Greverud

Babar Razzaq er allerede godt kjent på Greverud som innehaver av La paz Live. Nå blir det gatekjøkken og indisk i Jackpots gamle lokaler.

Publisert

– Vi har tatt over Jacpots gamle lokaler og begynte å rive ned i forrige uke. Jeg tenker at det kan bli oppstart av gatekjøkkenet i oktober en gang, sier Razzaq.

Elsker indisk

Han gleder seg til å kunne tilby indisk mat til folk i Oppegård igjen. Etter at La Paz på Sofiemyr stengte dørene, har ingen ingen servert indisk mat i kommunen. Nå blir det derimot take-away fra Greverud med gode indiske retter på menyen, i tillegg til klassisk gatekjøkkenmat som pizza, burger og kebab.

TAKE-AWAY: Det blir ikke restaurant i det nyeste tilskuddet til La Paz, men det blir utkjøring for de som ønsker det.

Les også: Sykkel og boller

– Det blir take-away og selvfølgelig muligheter til sitte og vente, men det blir ikke en restaurant. Vi lager et stort kjøkken og sender all maten ut. Også blir det utkjøring, sier Razzaq.

Han er fornøyd med å kunne åpne noe han mener det er marked for på Greverud, og i kommunen ellers.

– Vi trenger et ordentlig gatekjøkken på Greverud. Det blir også gode og kjente indiske retter, en enkel meny tilpasset Oppegård. Noe av det vi hadde på La Paz før, folk i Oppegård elsker indisk mat, sier Razzaq fornøyd.

Åpent hver dag

I tillegg til gatekjøkkenet blir det også kiosk i lokalene.

– Her kan man få de tingene man trenger på en søndag, alt fra tobakk til bleier, opplyser Razzaq.

Gatekjøkkenet skal holde åpent alle dager mellom 11.00 og 23.00, og Razzaq håper det kan bli et fint samlingssted for ungdommer også.

– Jeg har tenkt på dette lenge, og jeg håper et blir jackpot, humrer Razzaq.

Endringer

Hva det nye gatekjøkkenet skal hete er han litt usikker på ennå, men at det blir noe med La Paz i navnet det er helt sikkert. Noen endringer på menyen til La Paz Live blir det også når gatekjøkkenet åpner.

– Det er jo ikke noen vits å servere pizza to steder rett ovenfor hverandre. La Paz Live kommer til å være kafé og restaurant, så pizzaen skal av menyen, sier Razzaq.

Powered by Labrador CMS